Je leert hoe je er een gewoonte van kunt maken om LinkedIn in te zetten in je dagelijkse werkzaamheden.

In dit 2-daagse programma is de praktijk onderdeel van je training.

Programma dag 1

Ochtendprogramma

Je krijgt gerichte en praktische uitleg over de functies die interessant zijn voor dagelijks gebruik:

  • Profiel invullen en optimaliseren. Hoe zorg je voor een zakelijke uitstraling?
  • Statusupdates schrijven. Welke teksten kun je gebruiken? Hoe vaak plaats je een update? Wat zorgt voor een groot bereik van je update?
  • Connectieverzoeken versturen en accepteren. Wat zijn hiervoor de ongeschreven regels op LinkedIn? Hoe vergroot je de kans dat je verzoek wordt geaccepteerd? Wanneer accepteer je zelf een verzoek? Welke connecties zijn interessant voor je dagelijkse werkzaamheden?
  • Lidmaatschap van groepen. Is dit interessant voor je activiteiten, en zo ja, welke passen daar bij? Heeft het zin om zelf een groep te starten? Wat kun je doen binnen een groep?
  • Je netwerk opbouwen en onderhouden. Hoe houd je het overzicht? Met wie kun je contact maken en hoe pak je dat aan? Wat kun je doen met het netwerk dat je hebt?
  • Tips en tricks. Altijd handig!
  • Vragen over andere social media kanalen zijn ook van harte welkom.

Middagprogramma

In kleine groepjes oefen je met de functies die vanochtend zijn uitgelegd. Hierna maak je samen een plan van aanpak om LinkedIn in te zetten voor een je dagelijkse praktijk. Je gaat naar huis met een concreet plan dat je van week tot week uit kunt voeren.

Tussen dag 1 en dag 2

Je houdt elkaar via de interactieve online omgeving van aNewSpring op de hoogte van de uitvoering van je plan. Je kunt deze online omgeving gebruiken op je tablet, smartphone, laptop of computer. Wij zorgen in deze periode regelmatig voor nieuwe informatie en inspiratie. Zo blijf je alert en enthousiast over het gebruik van LinkedIn!

Programma dag 2

Ochtendprogramma

Deze dag staat jouw praktijkervaring centraal. We kijken terug op de afgelopen weken. Welke updates heb je geplaatst, wat was het bereik? Welke connectieverzoeken heb je verstuurd, welk contact heb je daarna gehad? Je leert van elkaars ervaringen en krijgt aanvullende verbetertips voor je gebruik van LinkedIn.

Middagprogramma

Als afsluiting van deze 2-daagse training kijken we vooruit. Je maakt weer een concreet plan van aanpak om LinkedIn voor je dagelijkse werkzaamheden in te zetten. Ook tijdens de uitvoering van dit plan kun je via de interactieve online omgeving van aNewSpring contact houden met je mededeelnemers!

Praktische informatie

Voor wie: deze training is geschikt voor iedereen die LinkedIn meer wil gebruiken in zijn/haar dagelijkse praktijk.

Prijs: € 495,- exclusief 21% BTW, inclusief materialen, handleiding met stap voor stap uitleg, aNewSpring account, e-coaching en catering.

Meer informatie en aanmelden: Meld je hier aan of stel je vragen aan Bastiaan (06 – 415 28 738).

Wanneer: 24 september en 5 november of in-company op een dag en tijd van jullie voorkeur.

Waar: Seats2Meet in Amersfoort

Bijzonderheden:

  • We hebben plaats voor maximaal 8 deelnemers.
  • Je ontvangt een handleiding met een stap voor stap uitleg van de functies die belangrijk zijn voor je dagelijkse gebruik.
  • Na afloop van de training ontvang je een inspiratiedocument met een samenvatting van de praktijkervaring en de tips van alle deelnemers.