Je leert hoe je er een gewoonte van kunt maken om LinkedIn in te zetten in je dagelijkse werkzaamheden.

We kijken samen met jou waar jij LinkedIn voor wilt gebruiken en hoe je dit het beste kunt inzetten voor jouw praktijk. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je werk zoekt, meer klanten wilt bereiken of deelnemers zoekt voor een activiteit.

In dit 2-daagse programma is de praktijk onderdeel van je training.

Programma dag 1

Ochtendprogramma

Je krijgt gerichte en praktische uitleg over de functies die interessant zijn voor dagelijks gebruik:

  • Profiel invullen en optimaliseren. Hoe zorg je voor een zakelijke uitstraling?
  • Statusupdates schrijven. Welke teksten kun je gebruiken? Hoe vaak plaats je een update? Wat zorgt voor een groot bereik van je update?
  • Connectieverzoeken versturen en accepteren. Wat zijn hiervoor de ongeschreven regels op LinkedIn? Hoe vergroot je de kans dat je verzoek wordt geaccepteerd? Wanneer accepteer je zelf een verzoek? Welke connecties zijn interessant voor je dagelijkse werkzaamheden?
  • Lidmaatschap van groepen. Is dit interessant voor je activiteiten, en zo ja, welke passen daar bij? Heeft het zin om zelf een groep te starten? Wat kun je doen binnen een groep?
  • Je netwerk opbouwen en onderhouden. Hoe houd je het overzicht? Met wie kun je contact maken en hoe pak je dat aan? Wat kun je doen met het netwerk dat je hebt?
  • Tips en tricks. Altijd handig!
  • Vragen over andere social media kanalen zijn ook van harte welkom.

Middagprogramma

Je oefent met de functies die vanochtend zijn uitgelegd. Hierna maak je een plan van aanpak om LinkedIn in te zetten voor een je dagelijkse praktijk. Je gaat naar huis met een concreet plan dat je van week tot week uit kunt voeren.

Tussen dag 1 en dag 2

Wij zorgen in deze periode regelmatig voor nieuwe informatie en inspiratie. Zo blijf je alert en enthousiast over het gebruik van LinkedIn!

Programma dag 2

Ochtendprogramma

Deze dag staat jouw praktijkervaring centraal. We kijken terug op de afgelopen weken. Welke updates heb je geplaatst, wat was het bereik? Welke connectieverzoeken heb je verstuurd, welk contact heb je daarna gehad? Je leert van elkaars ervaringen en krijgt aanvullende verbetertips voor je gebruik van LinkedIn.

Als afsluiting van deze 2-daagse training kijken we vooruit. Je maakt weer een concreet plan van aanpak om LinkedIn voor je dagelijkse werkzaamheden in te zetten.

Praktische informatie

Voor wie: deze training is geschikt voor iedereen die LinkedIn meer wil gebruiken in zijn/haar dagelijkse praktijk.

Prijs: € 495,- exclusief 21% BTW

Meer informatie en aanmelden: Meld je hier aan of stel je vragen aan Bastiaan (06 – 415 28 738).

Waar en Wanneer: In overleg met jou.