Als je activiteiten wilt gaan organiseren in het domein werk en inkomen is Walk&Talk – dé koffiepauze voor iedereen die werk zoekt een eenvoudig en succesvol begin. Dit concept wordt door ruim 90 bibliotheekorganisaties gebruikt. Stap voor stap ga je aan de slag met de voorbereiding van je eerste Walk&Talk bijeenkomst. De voordelen van het concept op een rij:

 • Walk&Talk bijeenkomsten zijn eenvoudig op te zetten.
 • De activiteit is interessant voor een brede doelgroep; iedereen die op zoek is naar (ander) werk.
 • Het Walk&Talk concept wordt exclusief door bibliotheken gebruikt.
 • Marketingmaterialen, goede voorbeelden en ervaren collega’s zijn eenvoudig te vinden.
 • Walk&Talk heeft een verbindende functie; bibliotheken die zich eigenaar voelen van ‘hun’ Walk&Talk creëren nieuwe kansen voor hun organisatie.

Deze training is ook interessant als je wilt starten met een andere activiteit dan Walk&Talk.

Bekijk hier de demo!

Benieuwd naar onze andere diensten & producten?

Inhoud

Je doorloopt (in je eigen tempo) de volgende modules:

 1. Introductie van de training
 2. De wereld van solliciteren
 3. Op zoek naar werk
 4. Test je kennis
 5. Walk&Talk: de basis
 6. Walk&Talk: aan de slag!

Praktische informatie

Voor wie: bibliotheekprofessionals die starten met het organiseren van activiteiten in het domein werk en inkomen. Deze training geeft je ook veel handvatten en (nieuwe) ideeën voor het begeleiden van Walk&Talk bijeenkomsten op een bestaande locatie.

Prijs: € 295,- exclusief 21% BTW, inclusief materialen en e-coaching.

Flexibel leren: de inhoud van deze training kan één jaar 24/7 worden gebruikt en is toegankelijk via smartphone, laptop, tablet en computer.

Bijzonderheden: deze korte e-learning kan worden aangevuld met training op locatie op de dag van de eerste Walk&Talk bijeenkomst. Debbie Heijne kan worden ingezet als gastspreker, ze helpt je bij de begeleiding en geeft praktische feedback voor het organiseren van je tweede Walk&Talk. Ook geeft ze aanvullende informatie over het organiseren van activiteiten in het domein werk en inkomen. Je collega’s zijn hierbij van harte welkom. Prijs: € 750,- per dagdeel exclusief 21% BTW en reiskosten, inclusief adviesverslag.

Meer informatie en aanmelden: Meld je hier aan of stel je vragen aan Bastiaan (06 – 415 28 738).