Ook via activiteiten zoals Klik en Tik, Digisterker en oefenen.nl ontmoet je deelnemers die op zoek zijn naar (ander) werk. Hun taalniveau zorgt ervoor dat ze veel reguliere sollicitatietrainingen niet kunnen volgen. Onze blended learning programma’s Zoek werk (taalniveau A1) en Jouw voorsprong op de rest (taalniveau A2 plus) zijn speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld. Beide trainingen hebben dezelfde opbouw en kunnen als volgt worden ingezet:

  • Deelnemers volgen de training zelfstandig en op hun eigen tempo, op elke gewenste locatie met internetverbinding.
  • In een groep wordt de video uitleg over een onderwerp plenair bekeken. De trainer bespreekt met de deelnemers wat ze hebben geleerd en helpt ze om dit toe te gaan passen in hun eigen praktijk.
  • Deelnemers volgen de training samen met een buddy of coach. De buddy kan een taalmaatje zijn, een mede werkzoekende of een vrijwilliger.

Benieuwd naar de taalniveaus? Bekijk de demo van Zoek werk en Jouw voorsprong op de rest!

Inhoud

Je doorloopt (in je eigen tempo) de volgende modules:

  1. Introductie van de training
  2. De wereld van solliciteren
  3. Op zoek naar werk
  4. Deelnemers vinden, begeleiden en binden
  5. Test je kennis
  6. Zoek werk: aan de slag!

Praktische informatie

Voor wie: bibliotheekprofessionals, vrijwilligers en samenwerkingspartners die Zoek werk en/of Jouw voorsprong op de rest gaan begeleiden.

Bijzonderheden: in samenwerking met Koninklijke Bibliotheek hebben we marketingmaterialen ontwikkeld voor Zoek werk. Gebruik van deze, en alle andere bij Zoek werk en Jouw voorsprong op de rest horende materialen, met uitzondering van het werkboek, is bij de prijs inbegrepen.

Flexibel leren: de inhoud van deze training kan één jaar 24/7 worden gebruikt en is toegankelijk via smartphone, laptop, tablet en computer.

Meer informatie en aanmelden: Meld je hier aan of stel je vragen aan Bastiaan (06 – 415 28 738).