Maak vóór 10 september gebruik van deze aanbieding (dat kan ook samen met een bibliotheek in de buurt). Je volgt een Themabijeenkomst op een locatie*, dag en tijd naar keuze. Kies uit de volgende onderwerpen: 

  • Zichtbaarheid op LinkedIn. De afgelopen paar jaar is het aantal LinkedIn gebruikers enorm gestegen. Dit medium biedt dan ook volop kansen voor jouw organisatie. Je legt eenvoudig contact met samenwerkingspartners, kunt activiteiten voor werkzoekenden en de doelgroep van werk naar werk gericht promoten en zet je organisatie op een nieuwe manier op de kaart.
  • Kansen in een snel veranderende Arbeidsmarkt. Het is regelmatig in het nieuws: de arbeidsmarkt verandert in een rap tempo. Deze Themabijeenkomst is interessant voor iedereen die activiteiten voor werkzoekenden organiseert, wil samenwerken met werkgevers en/of de doelgroep van werk naar werk wil bereiken.
  • Social Media met in de hoofdrol Instagram. Hoe gebruik je de verschillende sociale media voor jouw doelen? We gaan er samen mee aan de slag – en geven je veel praktische tips waarvan we weten dat ze goed werken. Daarbij zoomen we extra in op Instagram; dit medium biedt veel nieuwe mogelijkheden en kansen.
  • Samenwerken met partners in het sociale domein. Hoe bewaak je je eigen ‘win’ in de spreekwoordelijke ‘win-win’ als het om samenwerken gaat? Hoe creëer je samen nieuwe kansen en voorkom je je eigen valkuilen? Deze Themabijeenkomst wordt uitgevoerd door een gasttrainer en aangepast aan de leerdoelen die je van tevoren door kunt geven.

* bijbehorende locatie- en cateringskosten worden voldaan door de opdrachtgever.

Prijs: € 225,- per deelnemer (exclusief 21% BTW, inclusief trainingsmaterialen)

Bijzonderheden: Vragen van vrienden, partners en ambassadeurs van de Walk&Talk worden ook voorafgaand aan en na afloop van de Themabijeenkomst beantwoord.