Wij spreken de taal van werkzoekenden én weten hoe een werkgever naar potentiële kandidaten kijkt.

In the spotlight: inspiratie voor elke zoektocht naar nieuwe medewerkers!

Twee keer per jaar zoomen we in op één sector van de arbeidsmarkt. We presenteren een afwisselend programma dat samen met de sector is ontwikkeld.

Op 14 mei staat de sector zorg en welzijn centraal. Welke ontwikkelingen zorgen voor krapte? Welke oplossingen zijn er vanuit de sector al bedacht? Met welke resultaten? En… welke kansen zijn er nu voor werkzoekenden, met en zonder baan?

Lees hier wat je als deelnemer aan In the spotlight krijgt.

Aan de slag met Walk&Talk

Wil je activiteiten organiseren voor de arbeidsmarkt? Of ben je juist al een tijdje bezig hiermee en zoek je nieuwe inspiratie? Met Walk&Talk houd je zelf de regie. Start vandaag nog met de korte e-learning ‘Aan de slag met Walk&Talk’!

Lees hier meer over deze e-learning.

Boost je praktijk

Ben je klaar voor een intervisie-met-ambities? We combineren onze Walk&Talk ervaring met de ervaring van alle deelnemers – met als doel om jouw activiteiten op de arbeidsmarkt een boost te geven.

Lees hier meer over Boost je praktijk.

Nieuw: De Praktijkbieb

De Praktijkbieb is vanaf nu beschikbaar voor bibliotheekprofessionals! In co-creatie ontwikkelen we handleidingen, casestudies, e-learning programma’s, trainingen, workshops, video- en audiomaterialen. Het doel van De Praktijkbieb is het slim delen van elkaars kennis en ervaring.

De materialen van De Praktijkbieb zijn toegankelijk via het lidmaatschap van De Praktijkbieb of los verkrijgbaar.

Lees hier meer over De Praktijkbieb.

Advies op maat

We zijn sterk in het oplossen van uitvoeringsgerichte vragen. Onze ondernemersdrive zorgt voor energie en veel ideeën waar elke professional eenvoudig mee aan de slag kan. We zetten graag een tandje bij voor een succesvolle uitvoering van al je activiteiten voor de arbeidsmarkt!

Lees hier meer over advies op maat.

Sollicitatietraining (blended) taalniveau A1 en A2 plus

Onze blended learning programma’s Zoek werk (taalniveau A1) en Jouw voorsprong op de rest (taalniveau A2 plus) zijn speciaal ontwikkeld voor deelnemers t/m MBO 4 opleidingsniveau. Beide trainingen hebben dezelfde opbouw en kunnen op veel manieren worden ingezet.

Lees hier meer over Zoek werk.

Lees hier meer over Jouw voorsprong op de rest.