Wij weten – door de ontmoetingen en ervaringen van honderden werkzoekenden – hoe belangrijk een neutrale plek is voor je zoektocht naar werk. Logisch dus dat we veel kansen zien voor zowel werkzoekenden (met en zonder baan), werkgevers, bibliotheken en hun stakeholders.

Activiteiten voor bibliotheekmedewerkers

Hoe organiseer je succesvolle activiteiten voor de arbeidsmarkt? Tijdens onze activiteiten leer je van de ervaring van je collega’s, delen we onze tips en tricks enga je altijd naar huis met een concreet actieplan voor jouw praktijk. 

Kies hier de activiteit van je voorkeur, zet ‘m in je agenda en … meld je aan!

Walk&Talk: een succesvol concept

Wil je activiteiten organiseren voor de arbeidsmarkt? Of ben je juist al een tijdje bezig hiermee en zoek je nieuwe inspiratie? Met Walk&Talk houd je zelf de regie. En… in 2019 en 2020 kun je wel héél voordelig starten met Walk&Talk. Succes verzekerd!

Lees hier meer over het aanbod dat we namens de Koninklijke Bibliotheek voor je hebben.

2-daagse LinkedIn training

We kijken samen met jou waar jij LinkedIn voor wilt gebruiken en hoe je dit het beste kunt inzetten voor jouw praktijk. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je werk zoekt, meer klanten wilt bereiken of deelnemers zoekt voor een activiteit.

In dit 2-daagse programma is de praktijk onderdeel van je training.

Lees hier meer over onze 2-daagse LinkedIn training.

Sollicitatietraining (blended) taalniveau A1 en A2 plus

Onze blended learning programma’s Zoek werk (taalniveau A1) en Jouw voorsprong op de rest (taalniveau A2 plus) zijn speciaal ontwikkeld voor deelnemers t/m MBO 4 opleidingsniveau. Beide trainingen hebben dezelfde opbouw en kunnen op veel manieren worden ingezet. In samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek kunnen een aantal bibliotheken kosteloos kennismaken met Zoek werk (meer informatie).

Lees hier meer over Zoek werk.

Lees hier meer over Jouw voorsprong op de rest.

Advies op maat

We zijn sterk in het oplossen van uitvoeringsgerichte vragen. Onze ondernemersdrive zorgt voor energie en veel ideeën waar elke professional eenvoudig mee aan de slag kan. We zetten graag een tandje bij voor een succesvolle uitvoering van al je activiteiten voor de arbeidsmarkt!

Lees hier meer over advies op maat.