Alweer 5 jaar zijn we werkzaam in de bibliothekensector. We begonnen met het Walk&Talk concept en al snel kwam daar blended learning solliciteren bij. Vanaf de eerste dag zagen we kansen in het domein werk en inkomen voor bibliotheekorganisaties. Die kansen zijn uit gekomen; in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek zijn er ruim 85 bibliotheeklocaties waar een Walk&Talk wordt georganiseerd! Zo bereiken we samen jaarlijks 25.000 werkzoekenden. Meer dan de helft van deelnemers van de Walk&Talk (her)ontdekt de bibliotheek. Een deel daarvan wordt (opnieuw) lid, neemt deel aan andere activiteiten… En voor iedereen is deelname aan de Walk&Talk een verrassende verandering van het beeld dat ze hadden van hun bibliotheek. Regelmatig horen we via de Walk&Talk begeleiders dat deelnemers het ontzettend fijn vinden dat ze dit organiseren. En dat geldt ook voor deelnemers aan Zoek werk (blended learning programma op taalniveau A1).

Succes voor jouw bibliotheek

Ondernemerschap, omdenken… het is voor ons een tweede natuur geworden. We zien vooral wat wel kan – en hoe je dat praktisch aanpakt. Met snel resultaat. Want daar houden we van. Intussen kennen we de wereld van bibliotheken goed en geven we je tips waar je in jouw praktijk meteen mee aan de slag kunt. Je kunt onze ervaring op verschillende manieren inzetten. Wil je hier meer over weten? We spreken je graag! Contact

Vraag vandaag nog vrijblijvend de Catalogus voor bibliotheken aan. Klik op het plaatje of stuur een mailtje naar info@levendesollicitatiegids.nl

  • Starten met het Walk&Talk concept. Maak eenvoudig kennis met het domein werk en inkomen en ontdek de kansen voor jouw bibliotheek.
  • Themabijeenkomsten. Voor verdieping en ontmoeting. Geschikt voor bibliotheekmedewerkers van verschillende afdelingen.
  • Inspiratietrainingen. Nieuwe ideeën en energie voor al je activiteiten voor werkzoekenden.
  • Walk&Talk Collegadag. Ontmoet tijdens een informeel en leerzaam programma je Walk&Talk collega’s.
  • Walk&Talk abonnementen. 85 locaties: samen staan we sterk!
  • Blended learning solliciteren. Gebruik kant en klare programma’s voor specifieke doelgroepen zoals NT1 / NT2 of organiseer je eigen workshops en trainingen met die onderdelen waar je deelnemers behoefte aan hebben.
  • Of maak gebruik van… We hebben brede kennis en ervaring met dienstverlening in het domein werk en inkomen. Die delen we graag in een vorm die past bij jullie doelen en wensen.