Blended learning solliciteren combineert een onderwerp dat snel van inhoud verandert (solliciteren) met een doelgroep die heel verschillende leerdoelen heeft (werkzoekenden). Voordelen zijn efficiënt(er) werken, constante leerkwaliteit en flexibiliteit voor je werk en je organisatie.

Is blended learning solliciteren nieuw voor je? We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw praktijk. Contact

Blended learning solliciteren

Wat als je je deelnemers… zelfstandig, in hun eigen tempo, in hun eigen omgeving én op hun eigen taalniveau de basiskennis over solliciteren kunnen leren?

Jij… zorgt voor de vertaling naar hun eigen praktijk en ondersteunt bij het leren van vaardigheden.

De mogelijkheden van blended learning solliciteren zijn eindeloos: leren op verschillende momenten, individueel of in een groep, kort of uitgebreid, theorie of praktijk – en alle combinaties die je daar van kunt maken. Kortom: de enige manier om te ontdekken of blended learning solliciteren bij jouw praktijk past is om het zelf te proberen. Informeer naar de mogelijkheden en ga snel aan de slag. Contact

Deelnemers kijken, leren en doen. In onze blended learning programma’s moedigen we deelnemers aan om:

 • Nieuwe mensen te (blijven) ontmoeten en zo hun netwerk te vergroten
 • Hulp te vragen in hun directe omgeving
 • Op verschillende manieren werk te zoeken
 • Zelf de deskundige te worden in hun zoektocht naar werk

Samen blended learning ontwikkelen voor jouw praktijk

Wij durven de uitdaging aan: een low budget, efficiënt en flexibele blended learning solliciteren ontwikkelen voor jouw praktijk. Onze aanpak: we combineren jullie praktijkkennis met onze ontwikkelervaring en de werkvormen die we al hebben ontwikkeld. We werken met de leeromgeving van aNewSpring; we kunnen ‘real-time’ aanpassingen doen als dat nodig is, het beheer helemaal of gedeeltelijk aan je overdragen en jullie eigen huisstijl erin verwerken.

De werkvormen zijn:

 1. Presentatievideo’s met inhoudelijke uitleg (verschillende taalniveaus, o.a. A1 en A2)
 2. Voorbeeldvideo’s met realistische situaties
 3. Scripts van de presentatievideo’s en de voorbeeldvideo’s
 4. Interactieve vragen
 5. Werkboeken
 6. Handleidingen voor begeleiders
 7. Losse oefeningen

Wil je hier mee aan de slag? Laat het ons weten. Contact