Het sociale domein is groot, met heel verschillende activiteiten. Naast Walk&Talk bijeenkomsten zijn er bijvoorbeeld workshops van DeBroekriem, een door een bibliotheek ontwikkeld eigen programma, een activiteit samen met een lokale partner… Maar ook programma’s als Zoek werk, Jouw voorsprong op de rest, Digisterker, Klik en Tik en oefenen.nl zijn waardevol als je op zoek bent naar een (andere) baan.

Welke collega’s organiseren dit? Wat doen ze precies? Welke plannen hebben ze voor hun praktijk? Kortom, wat kun je van elkaar leren?

Tijdens deze Collegadag brengen we bibliotheekprofessionals in hetsociale domein op een informele en inspirerende manier met elkaar in contact.

Staat 21 maart al in je agenda? Meld je vandaag nog aan!

Een mooie start in 2018

De allereerste editie vond plaats in ‘s-Hertogenbosch. We waren te gast bij het Werkwarenhuis. Madeleine de Bruin (aNewSpring) vertelde over leren in de praktijk en Cynthia van Antwerpen (HealthLink Europe) deelde haar ervaring met werving en selectie als werkgever. Een korte indruk van de Collegadag 2018 vind je hier.

Dit jaar…

  • Bezoeken we Amersfoort.
  • Is het programma interessant voor alle bibliotheekprofessionals die activiteiten organiseren in het sociale domein.
  • Vervangen we de plenaire presentaties door een activiteit waarmee je elkaar op een leuke manier beter kunt leren kennen.
  • Is het thema Netwerken’. Dat merk je vóór, tijdens én na deze Collegadag!

Voorlopig programma

Vanaf 11.30 uur ben je van harte welkom, er staat een lekkere lunch voor je klaar. Tussen de broodjes vind je grappige, luchtige vragen voor een verrassend gesprek. Van 13 tot 15 uur maak je tijdens een stadswandeling kennis met deze mooie stad en met elkaar. In kleine groepjes beantwoord je steeds een inhoudelijke vraag. De antwoorden verzamelen we in een inspiratiedocument voor alle deelnemers. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje tot uiterlijk 17 uur.

Praktische informatie

Prijs: € 75,- per deelnemer exclusief 21% BTW, inclusief catering en activiteiten.

Aanmelden en meer informatie: Mail Bastiaan of stel je vragen aan Debbie (06 – 23 93 57 26).

Bijzonderheden: Is jouw bibliotheek vrienden, partner of ambassadeur van Walk&Talk? Dan kunnen 2 personen kosteloos deelnemen. Meld je snel aan!