Debbie: “Er zijn mensen die hun werk mee naar huis nemen – wij zijn ons werk. We hebben daarbij de afgelopen 6 jaar onze eigen werkstijl ontwikkeld. Als we inspiratie zoeken voor nieuwe ideeën of onze strategie doen we dat graag in de Bossche binnenstad. Al wandelend of op een terras, met een hapje en een drankje, zijn we dan hard aan het werk. Maar er is ook genoeg ‘gewoon’ werk te doen. Zo is De Praktijkbieb het nieuwste leerconcept dat we (in co-creatie met de leden) ontwikkelen. Doel: het slim delen van elkaars kennis en ervaring. Met de inzet van e-learning zijn we flexibel in de inhoud, vorm en doelgroep van ons aanbod!”

Contact: 06-239 35 726 debbie@levendesollicitatiegids.nl

Bastiaan: “Ik houd me veel bezig met het verzamelen van informatie. Wat zijn de trends op het gebied van solliciteren, hoe ziet de arbeidsmarkt van de toekomst eruit? Iedereen heeft daar zijn eigen menig over en ik probeer daar voor onze opdrachtgevers de relevante dingen uit te filteren en dat te koppelen aan onze kijk op solliciteren. Binnen ons bedrijf ben ik degene die de sociale media monitort en beheert. Bijzonder om iets waar ik al vroeg de meerwaarde van zag nu voor ons eigen bedrijf én onze opdrachtgevers te kunnen gebruiken!”

Contact: 06-415 28 738 bastiaan@levendesollicitatiegids.nl

We werken steeds aan andere producten en diensten, voor diverse opdrachtgevers. Door je (vrijblijvend) aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je daarvan eenvoudig op de hoogte.

Postadres: De Josselin de Jongstraat 86, 5246 ED Rosmalen

KVK ‘s-Hertogenbosch 59931493
BTW-nummer 853699604B01