Debbie Heijne

Debbie Heijne

Werk zoeken – ik weet hoe het voelt, wat de worsteling is, hoe eenzaam het kan voelen en hoeveel er soms van af kan hangen. Het gevoel van frustratie als je wordt afgewezen, ook al weet je dat je een goede kandidaat bent. De teleurstelling als je binnen vijf minuten een automatische afwijzing krijgt. Het onbegrip dat doorklinkt als je iemand hoort zeggen dat het voor jou toch niet zo moeilijk zou moeten zijn om werk te vinden. Dat juist degene die wel een baan heeft, die daar ooit in is gerold en zich geen enkele zorgen maakt over het houden van die baan, jou weet te vertellen hoe je het aan zou moeten pakken. Een groot deel van die emoties heb ik zelf doorgemaakt. De rest heb ik gevoeld in de verhalen van werkzoekenden met alle denkbare achtergronden en uit alle delen van het land.

Ik voel me verbonden met de wereld van werkzoekenden. Voor een deel omdat ik de echo van mijn eigen emoties nog zo vaak hoor doorklinken in de ervaringen die ik dagelijks hoor en zie. Maar veel meer nog zie ik de mogelijkheden die er ontstaan wanneer je als werkzoekende op een andere manier naar je zoektocht kunt kijken.

In mijn werk combineer ik mijn ervaring als ondernemer, recruiter, begeleider van (online) bijeenkomsten en als ontwikkelaar van blended learning trainingen met alles dat ik zie en hoor in mijn dagelijkse praktijk. Ik zet mijn netwerk van werkzoekers, werkgevers, recruiters en overige professionals in. Ik combineer alle ingrediënten tot een mix waar je energie van krijgt, kansen door ziet en zin krijgt om aan de slag te gaan met je uitdaging.

Ontmoeten

Je vindt me dagelijks op LinkedIn en Facebook, waar ik regelmatig praktische inspiratie deel voor je zoektocht. Dat doe ik in de vorm van blogs en het delen van nieuwsberichten en interessante updates. Ik begeleid in opdracht (online en offline) activiteiten voor werkzoekenden en ben zeer regelmatig aanwezig in de online omgeving van Slim aan de slag. Daar ben ik begeleider en ontwikkel ik steeds nieuwe oefeningen en materialen om de deelnemers op de hoogte te houden van kansen op de arbeidsmarkt.

Boek

In mijn boek ‘De Zeven Zoekversnellers naar werk’ vind je praktische inspiratie voor elk moment in je zoektocht. Aan de hand van mijn eigen ervaringen, aangevuld met voorbeelden uit mijn netwerk, maak je kennis met de Zeven Zoekversnellers naar werk. Je gaat direct, praktisch aan de slag, op weg naar een nieuwe baan.