Een kopje koffie met …

Een kopje koffie met …

We brengen de wereld van werkgevers en werkzoekenden dichter bij elkaar.

Regelmatig nodigen we een professional of werkgever uit om online, onder het genot van een kopje koffie of thee, te vertellen over zijn of haar werk. 

Verrassende gasten

Op donderdag 5 november 13.00 – 14.30 uur ben je van harte welkom bij de volgende online sessie ‘Een kopje koffie met’. Onze gast is Amy Bax, zij houdt zich binnen Actief Zorg bezig met arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Schuif aan en stel je vragen! 

Doe je mee?

Je krijgt bij elke sessie tips van een andere professional of werkgever. Meld je aan via de knop hieronder en doe mee! Je ontvangt van ons verdere informatie over je deelname. Aan deze online sessie zijn geen kosten verbonden.

Annelieke over haar bijdrage aan ‘Een kopje koffie met’

Annelieke Vos: “Vier weken geleden had ik mijn eerste online presentatie bij Slim aan de Slag: ‘Een kopje koffie met…’. Een presentatie met een dubbele laag, omdat ik heb gesproken als Talent Sourcer én als werkzoekende. Ik heb de deelnemers meer verteld over digitaal netwerken, over mijn werk als Talent Sourcer en waar ik op let als ik een LinkedIn profiel bekijk. Wat vond ik het spannend, die allereerste keer. En wat een goed gevoel kreeg ik na afloop toen ik de positieve reacties van de deelnemers hoorde.

De samenwerking met Debbie was fantastisch. Ze is een vakvrouw die haar deelnemers keer op keer weet te motiveren naar een week vol nieuwe inspiratie en kansen.”  

Ben je werkgever of een professional uit de werving en selectie? We nodigen je graag uit om je ervaring te delen met onze enthousiaste deelnemers! Zet jij je organisatie in de spotlight?

Stel je vragen via info@levendesollicitatiegids.nl of aan Bastiaan (06 – 415 28 738) of Debbie (06 – 23 93 57 26).