Meer grip op werving

Voor elke vacature heb je een andere wervingsstrategie nodig. Het is lastig te voorspellen wat de resultaten zijn van je inzet. De druk om alle openstaande vacatures in te vullen is groot. Welke communicatiekanalen zet je in? Wat zijn de beste vacatureteksten? Per vacature heb je andere antwoorden nodig op deze vragen. Hoe krijg je meer grip op je wervingsinzet en de bijbehorende resultaten?

Kansen in jouw sector

De arbeidsmarkt ontwikkelt zich sneller dan ooit. Het kost veel tijd om alle ontwikkelingen bij te houden. Zou het niet geweldig zijn als je in één middag wordt bijgepraat over de kansen in jouw sector? Zodat je het verhaal achter jouw vacatures nog beter kunt vertellen? En je het netwerk van medewerkers nog succesvoller in kunt zetten?

Tijd besparen met nieuwe basiskennis

Employer branding, recruitment branding, Employer Value Proposition (EVP), video-interviews, onbenut arbeidspotentieel, candidate experience, referral recruitment… Ook de wereld van de recruitment ontwikkelt zich in een rap tempo. Zou het niet handig zijn als je in één middag kunt ontdekken welke nieuwe basiskennis je nodig hebt voor een succesvolle wervingsstrategie?

Een presentatie vol inspiratie

Als Levende Sollicitatiegids wijzen we je de weg naar kansen op de arbeidsmarkt voor jouw organisatie. We werken vanuit de vragen ‘Wat kan WEL?’ en ‘Wat kan ER NOG MEER?’. Zo zorgen we voor beweging in je zoektocht naar nieuwe medewerkers. Dat doen we met relevante informatie en praktische tips waar je snel mee aan de slag kunt.

Inhoud

  • De wereld van solliciteren volgens De Levende Sollicitatiegids
  • Inspirerende voorbeelden van wervingsstrategieën (diverse sectoren)
  • Quick tips voor jullie werving

Voor deze presentatie vol inspiratie komen we naar je toe op een dag en tijd van jullie voorkeur. We zorgen voor beweging in je zoektocht naar nieuwe medewerkers!

Meer informatie en aanmelden: Meld je hier aan of stel je vragen aan Bastiaan (06 – 415 28 738).