Wat is voor jouw bedrijf of organisatie de beste manier om nieuwe medewerkers te vinden? In deze snel veranderende arbeidsmarkt is dit een vraag waar je als werkgever over na moet blijven denken. Wij spreken de taal van werkzoekenden en hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en organiseren van diverse evenementen.

Werving

Wij spreken de taal van werkzoekenden én weten hoe een werkgever naar potentiële kandidaten kijkt. We zetten onze recruitmentervaring in binnen ons unieke netwerk van werkzoekenden dat we de afgelopen 5 jaar hebben opgebouwd rondom de Walk&Talk – dé koffiepauze voor alle werkzoekenden. In combinatie met de start kies je voor optie 1 of 2. We bieden deze dienst beperkt aan. Wil je meer informatie? Contact

Start: vacature delen

 • We vermelden de vacature op onze website op een voor werkzoekenden aansprekende manier. Bekijk hier het voorbeeld.
 • We delen de vacature in ons netwerk (LinkedIn, Twitter, Facebook, website). Dagelijks bereiken we hier vooral veel werkzoekenden.
 • We doen dit voor een beperkt aantal vacatures zodat de informatie overzichtelijk blijft.

Vervolg optie 1 = kandidaten voorstellen

 • We leveren kandidaten aan waarvan we weten dat ze passen bij de vacature.
 • Kandidaten nemen contact op met ons; vanuit de Walk&Talk bijeenkomsten zijn we bekend bij de deelnemers.
 • Wij interviewen de kandidaat telefonisch en krijgen een beeld van de kennis en vaardigheden ‘achter het cv’.
 • Als de kandidaat past en wil reageren stellen we die voor aan onze opdrachtgever. We zorgen ervoor dat het cv duidelijk maakt waarom deze kandidaat past en dat de motivatie van de kandidaat duidelijk is.

Vervolg optie 2 = kandidaten zoeken + voorstellen

 • Wij gaan op zoek naar kandidaten die passen bij de vacature. De manier waarop we dat doen hangt af van de vacature.
 • Bijvoorbeeld: Walk&Talk deelnemers hebben een uiteenlopende achtergrond. We kunnen de vacatures – in overleg en samenwerking met de begeleiders – delen tijdens een bijeenkomst. Omdat de Walk&Talk geen vacaturebank is voegen we er een leerelement aan toe: wat kunnen alle deelnemers leren over jou als werkgever of de branche waar je in werkt?
 • Andere mogelijkheden: we zoeken en benaderen kandidaten via LinkedIn of we maken een korte video voor deelnemers met een lager opleidingsniveau (bijvoorbeeld met een aangepast taalniveau).
 • Wij interviewen de kandidaat telefonisch en krijgen een beeld van de kennis en vaardigheden ‘achter het cv’.
 • Als de kandidaat past en wil reageren stellen we die voor aan onze opdrachtgever. We zorgen ervoor dat het cv duidelijk maakt waarom deze kandidaat past en dat de motivatie van de kandidaat duidelijk is.

Kopje koffie met werkzoekenden

Wat als het cv van de kandidaat die je net hebt afgewezen niet het hele verhaal vertelt? En stel dat hij/zij wel past bij je vacature? Als je werk zoekt is één van de moeilijkste onderdelen het aanpassen van het cv aan de vacature waar je op reageert. Je moet je in de lezer verplaatsen – welke informatie heeft die nodig om te beoordelen of je past bij de functie? Dat aanpassen lukt dan ook lang niet altijd. Gevolg: een (te) snelle afwijzing en daarmee een gemiste kans voor zowel de sollicitant als de werkgever.

Dat kan anders. Op 80 locaties kun je tijdens het drinken van een informeel kopje koffie ‘de kandidaat achter het cv’ leren kennen. Maandelijks bereiken we zo 2.000 gemotiveerde werkzoekenden met een zeer diverse achtergrond. Laat je verrassen door de Walk&Talk – dé koffiepauze voor alle werkzoekenden! Wil je meer informatie? Contact

Advies

We kunnen je helpen met advies over: sociale media, vacatureteksten, wervingsstrategie, wervingsevenementen… Altijd praktisch en direct toepasbaar in jullie praktijk. Wij spreken de taal van werkzoekenden! Proberen of meer informatie? Contact

Evenement ‘Omdenken & het vinden van nieuwe medewerkers’

Is het werven van nieuwe medewerkers één van je taken? Dan is dit evenement op 25 september interessant voor jou!

Een afwisselend, informatief en bourgondisch programma bomvol tips. Met o.a. een Omdenkclinic door Omdenken en werkgevers met praktijkervaring; wat heeft hun vernieuwende aanpak voor het vinden van nieuwe medewerkers opgeleverd voor hun organisatie?

Meer informatie of aanmelden? Je kunt contact opnemen met Bastiaan (06 – 415 28 738).

Workshops

Welke veranderingen in de wereld van solliciteren maken jouw werk makkelijker? We praten je in een korte presentatie bij én bespreken wat jij daar vanaf morgen mee kunt doen. Deze onderwerpen hebben we alvast voor je uitgewerkt. Proberen of meer informatie? Contact

Meer informatie of aanmelden? Je kunt contact opnemen met Debbie (06 – 23 93 57 26).