Wat is voor jouw bedrijf of organisatie de beste manier om nieuwe medewerkers te vinden? In deze snel veranderende arbeidsmarkt is dit een vraag waar je als werkgever over na moet blijven denken. Wij spreken de taal van werkzoekenden en hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en organiseren van diverse evenementen.

Advies

We kunnen je helpen met: sociale media, vacatureteksten, wervingsstrategie, wervingsevenementen… Altijd praktisch en direct toepasbaar in jullie praktijk. Proberen of meer informatie? Contact

Evenement ‘Omdenken & het vinden van nieuwe medewerkers’

Is het werven van nieuwe medewerkers één van je taken? Dan is dit evenement op 25 september interessant voor jou!

Een afwisselend, informatief en bourgondisch programma bomvol tips. Met o.a. een Omdenkclinic door Omdenken en werkgevers met praktijkervaring; wat heeft omdenken ze opgeleverd voor het vinden van nieuwe collega’s?

Meer informatie of aanmelden? Je kunt contact opnemen met Bastiaan (06 – 415 28 738).

Workshops

Welke veranderingen in de wereld van solliciteren maken jouw werk makkelijker? We praten je in een korte presentatie bij én bespreken wat jij daar vanaf morgen mee kunt doen. Deze onderwerpen hebben we alvast voor je uitgewerkt. Proberen of meer informatie? Contact

Tip: Een workshop is een entertainende én inhoudelijke aanvulling op een trainingsprogramma of productpresentatie. Of spreek de doelgroep werkzoekenden-met-een-baan (van werk naar werk) aan en presenteer jezelf als toekomstige werkgever!

Meer informatie of aanmelden? Je kunt contact opnemen met Debbie (06 – 23 93 57 26).