In the spotlight: inspiratie voor elke zoektocht op de arbeidsmarkt! Twee keer per jaar zoomen we in op één sector. We presenteren een afwisselend programma dat samen met deze sector is ontwikkeld.

Ben jij ook bij de volgende In the Spotlight?

Zet 7 november in je agenda en meld je aan.

Meer grip op werving

Voor elke vacature heb je een andere wervingsstrategie nodig. Het is lastig te voorspellen wat de resultaten zijn van je inzet. De druk om alle openstaande vacatures in te vullen is groot. Welke communicatiekanalen zet je in? Wat zijn de beste vacatureteksten? Per vacature heb je andere antwoorden nodig op deze vragen. Hoe krijg je meer grip op je wervingsinzet en de bijbehorende resultaten?

Kansen in jouw sector

De arbeidsmarkt ontwikkelt zich sneller dan ooit. Het kost veel tijd om alle ontwikkelingen bij te houden. Zou het niet geweldig zijn als je in één middag wordt bijgepraat over de kansen in jouw sector? Zodat je het verhaal achter jouw vacatures nog beter kunt vertellen? En je het netwerk van medewerkers nog succesvoller in kunt zetten?

Tijd besparen met nieuwe basiskennis

Employer branding, recruitment branding, Employer Value Proposition (EVP), video-interviews, onbenut arbeidspotentieel, candidate experience, referral recruitment… Ook de wereld van de recruitment ontwikkelt zich in een rap tempo. Zou het niet handig zijn als je in één middag kunt ontdekken welke nieuwe basiskennis je nodig hebt voor een succesvolle wervingsstrategie?

Als deelnemer aan In the spotlight krijg je:

  • Informatie over kansen op de arbeidsmarkt – die je helpt om het verhaal achter je vacatures beter te vertellen.
  • Goede voorbeelden van wervingsstrategieën – met tips om deze meteen toe te passen in je eigen praktijk.
  • Eye-openers om meer uit de wervingsstrategie ‘netwerken’ (referral recruitment) te halen. Je ontdekt hoe je je eigen netwerk en het netwerk van medewerkers succesvoller in kunt zetten.
  • Een goed gesprek met gemotiveerde werkzoekenden die openstaan voor de kansen in jouw arbeidsmarkt. Bij elke In the spotlight zijn enkele werkzoekenden uit ons Walk&Talk netwerk te gast. 
  • Een ontmoeting met vakgenoten die hun ervaringen met je delen.
Impressie van In the Spotlight op 14 mei

Programma

11.30 – 12.30 uur Welkom en Bourgondische netwerklunch.

12.30 – 16.00 uur Gastsprekers delen hun visie op kansen in de sector.

16.00 – 17.00 uur Napraten en netwerken.

Na al deze informatie is het tijd voor een goed gesprek over jouw praktijk. Praat samen na en geniet van de Bourgondische netwerkborrel. 

Aanmelden

Voor wie

In the spotlight is interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in de werving van nieuwe medewerkers; werkgevers, recruiters, loopbaanprofessionals, mobiliteitsadviseurs, re-integratiespecialisten, HR professionals, werkcoaches, outplacementbegeleiders en sollicitatietrainers.

Prijs

Per persoon € 195,- exclusief 21% BTW, inclusief materialen en catering.

Debbie Heijne tijdens In the Spotlight op 14 mei.

Locatie

Op 10 minuten loopafstand van station ‘s-Hertogenbosch. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Aanmelden