–> 1 oktober in ‘s-Hertogenbosch, 10.30 – 17 uur <–

Jaaa we organiseren weer een nieuwe Inspiratiedag! Na de succesvolle inspiratiedagen in 2016, 2017 en 2018 wordt het ook dit jaar weer een leuke dag vol verrassende ideeën voor jouw praktijk.

->> Let op! We organiseren deze dag maar één keer. Mis de Inspiratiedag van dit jaar niet en meld je vandaag nog aan!

Het programma ziet er als volgt uit:

  1. Succesvolle praktijkvoorbeelden van andere activiteiten dan Walk&Talk. Denk aan workshops, ontmoetingen met werkgevers en een speeddate, spellen die je kan spelen… We delen de ervaringen van de collega’s die dit hebben uitgevoerd en combineren dit met tips – en handvatten – om voor je eigen praktijk meteen mee aan de slag te gaan.
  2. Een interactieve netwerkwandeling, in kleine groepjes. Dit hebben we tijdens de Collegadag in Amersfoort ook gedaan en hier kwamen verrassende ideeën uit. Leer eens op een andere manier van elkaars ervaringen!
  3. Laat jezelf zien! Hoe zichtbaar is je Walk&Talk online? Weten je collega’s en netwerkpartners wat het wel – en wat het niet – is? Hoe bereik je online een hele nieuwe doelgroep, welke media moet je inzetten?
  4. Iedereen aan de slag? De werkloosheid daalt nog steeds, maar toch staat een grote groep mensen nog aan de zijlijn. Hoe kunnen we hen helpen met Walk&Talk en andere activiteiten?

Natuurlijk zorgen we voor de bekende ingrediënten: veel ruimte om van elkaars ervaringen te leren, een verrassende locatie en Bourgondische catering.

->> En? Mogen we jou weer inspireren voor de activiteiten die je organiseert? Je kunt je hieronder aanmelden.