–> 1 oktober in ‘s-Hertogenbosch, 10.30 – 17 uur <–

Jaaa we organiseren weer een nieuwe Inspiratiedag! Na de succesvolle inspiratiedagen in 2016, 2017 en 2018 wordt het ook dit jaar weer een leuke dag vol verrassende ideeën voor jouw praktijk.

We zijn NU bezig met het invullen van het programma. Laat ons dus SNEL weten wat jij interessant vindt – en meld je alvast aan (met € 25,- vroegboekkorting als je je vóór 19 augustus aanmeldt!).

Een paar ideeën:

  1. Succesvolle praktijkvoorbeelden van andere activiteiten dan Walk&Talk. Denk aan workshops, ontmoetingen met werkgevers en een speeddate, spellen die je kan spelen… We delen de ervaringen van de collega’s die dit hebben uitgevoerd en combineren dit met tips – en handvatten – om voor je eigen praktijk meteen mee aan de slag te gaan.
  2. Een interactieve netwerkwandeling, in kleine groepjes. Dit hebben we tijdens de Collegadag in Amersfoort ook gedaan en hier kwamen verrassende ideeën uit. Leer eens op een andere manier van elkaars ervaringen!
  3. Laat jezelf zien! Hoe zichtbaar is je Walk&Talk online? Weten je collega’s en netwerkpartners wat het wel – en wat het niet – is? Hoe bereik je zo een hele nieuwe doelgroep, welke media moet je inzetten? We zorgen voor een inspirerende spreker die jou hier meer over kan vertellen.
  4. Iedereen aan de slag? De werkloosheid daalt nog steeds, maar toch staat een grote groep mensen nog aan de zijlijn. Hoe kunnen we hen helpen met Walk&Talk en andere activiteiten?

Natuurlijk zorgen we voor de bekende ingrediënten: veel ruimte om van elkaars ervaringen te leren, een verrassende locatie en Bourgondische catering.

->> En… we organiseren deze dag maar één keer. Er is plaats voor 15 deelnemers (aanmelding op volgorde van binnenkomst).

Je kunt je hier aanmelden (met € 25,- vroegboekkorting als je je vóór 19 augustus aanmeldt).