Deze training leert deelnemers vanaf A2 taalniveau hoe ze zo zelfstandig mogelijk werk kunnen (blijven) zoeken. In korte video’s komen alle relevante onderwerpen in een rustig tempo aan bod. Deelnemers kunnen de training op hun eigen tempo volgen. In het bijbehorende werkboek staan een samenvatting, begrippenlijst en oefeningen om het geleerde toe te gaan passen in de praktijk.

Jouw voorsprong op de rest is eenvoudig en direct toepasbaar in uw praktijk

  • Deelnemers volgen de training zelfstandig en op hun eigen tempo, op elke gewenste locatie met internetverbinding.
  • In een groep wordt de video uitleg over een onderwerp plenair bekeken. De trainer bespreekt met de deelnemers wat ze hebben geleerd en helpt ze om dit toe te gaan passen in hun eigen praktijk.
  • Deelnemers volgen de training samen met een buddy of coach. De buddy kan een taalmaatje zijn, een mede werkzoekende of een vrijwilliger.

Jouw voorsprong op de rest is een complete basistraining over solliciteren voor deelnemers t/m MBO 4 opleidingsniveau. Duidelijke (gesproken) uitleg wordt gecombineerd met realistische voorbeeldsituaties. Deelnemers worden aangemoedigd om zelf aan de slag te gaan met de verschillende manieren om te solliciteren. Het persoonlijke werkboek biedt deelnemers ook na de trainingsperiode houvast bij het zoeken naar werk. Bekijk de demo van Jouw voorsprong op de rest.

Vrijblijvend proberen in uw praktijk?

Ontdek ook de mogelijkheden om in uw praktijk te gaan werken met blended learning. Voor vragen kunt u contact opnemen met Debbie Heijne via 06 – 23 93 57 26.