Nu de arbeidsmarkt krap is zijn de snelle veranderingen in de wereld van solliciteren nóg relevanter geworden voor werkgevers en uitkeringsverstrekkers. Want de werkloosheid is verre van opgelost. Nog steeds is het zoeken naar werk voor iedereen anders. Nog steeds komen er nieuwe initiatieven op de markt. Nog steeds zijn er nieuwe technieken in ontwikkeling waar je in je eigen praktijk mee te maken krijgt.

Kies uit: Maak kennis met de Walk&Talk, Werving, Advies & workshops of Blended learning solliciteren

Wil je meer informatie of meteen aan de slag? Je hoort binnen één werkdag wat we voor je kunnen doen. Contact

Maak kennis met de Walk&Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden

Bij deze laagdrempelige koffiepauze met inhoud is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Voor de ene deelnemer is het een bereikbare opstap naar het ontmoeten van nieuwe mensen. Voor de andere deelnemer is het een interessante gelegenheid om vakkennis te delen. En als gastspreker kun je bijvoorbeeld de kansen die vrijwilligerswerk biedt uitleggen. Kortom, de Walk&Talk biedt veel mogelijkheden.

De bijeenkomsten worden begeleid door bibliotheekmedewerkers die bij ons de bijbehorende Walk&Talk begeleiderstraining hebben gevolgd. Zij kennen de deelnemers goed en zijn dan ook je eerste aanspreekpunt. Wil je meer weten over het concept Walk&Talk en de mogelijkheden voor jouw organisatie? We beantwoorden je vragen graag. Je kunt contact opnemen met Debbie (06 – 23 93 57 26). Lees meer

Werving

Wij spreken de taal van werkzoekenden én weten hoe een werkgever naar potentiële kandidaten kijkt. We zetten onze recruitmentervaring in binnen ons unieke netwerk van werkzoekenden dat we de afgelopen 5 jaar hebben opgebouwd rondom de Walk&Talk – dé koffiepauze voor alle werkzoekenden. We bieden deze dienst beperkt aan. Wil je meer informatie? Lees meer of contact

Advies & workshops

Welke veranderingen in de wereld van solliciteren maken jouw werk makkelijker? We praten je in een korte presentatie bij én je leert wat jij daar vanaf morgen mee kunt doen. Deze onderwerpen hebben we alvast voor je uitgewerkt.

Meer informatie of aanmelden? Je kunt contact opnemen met Debbie (06 – 23 93 57 26).

We helpen je ook met advies over: sociale media, vacatureteksten, wervingsstrategie, wervingsevenementen…

Tip: Zoek je een verfrissende én inhoudelijke aanvulling op een trainingsprogramma? Of organiseer je een evenement voor werkzoekenden? De Levende Sollicitatiegids verzorgt korte presentaties, lezingen, mini-workshops en Q&A sessies.

Blended learning solliciteren

Wat als deelnemers aan jouw (trainings)traject… zelfstandig, in hun eigen tempo, in hun eigen omgeving én op hun eigen taalniveau kunnen leren hoe ze werk kunnen zoeken? Jij… zorgt voor de vertaling naar hun eigen praktijk en ondersteunt bij het leren van vaardigheden.

Onze programma’s bieden uiteenlopende mogelijkheden voor jouw praktijk: leren op verschillende momenten, individueel of in een groep, kort of uitgebreid, theorie of praktijk – en alle combinaties die je daar van kunt maken. Lees meer

Wil je zelf ontdekken wat de voordelen zijn van blended learning solliciteren? Informeer naar de mogelijkheden en ga snel aan de slag. Contact

Evenement ‘Vinden & binden van medewerkers – in een krappe arbeidsmarkt’

Is het werven van nieuwe medewerkers één van je taken? Heeft jouw bedrijf last van vertrekkende medewerkers? Dan is dit evenement op 25 september interessant voor jou!

Een afwisselend, informatief en bourgondisch programma bomvol tips. Met o.a. een Omdenkclinic door Omdenken.

Meer informatie of aanmelden? Je kunt contact opnemen met Bastiaan (06 – 415 28 738).