We hebben brede kennis en ervaring met dienstverlening in het domein werk en inkomen. Die delen we graag in een vorm die past bij jullie doelen en wensen. Hieronder vind je een paar ideeën om onze kennis en ervaring voor jouw bibliotheek in te zetten.

Bijzonderheden: de prijs is afhankelijk van je opdracht. Korting voor vrienden, partners en ambassadeurs van de Walk&Talk.

Advies inzet sociale media
Onze jarenlange ervaring met het gebruik van sociale media delen we graag met bibliotheken. We kijken waar (en hoe!) de bibliotheek nu zichtbaar is. We geven advies en praktische tips waar verschillende medewerkers direct mee aan de slag kunnen gaan. Zo verbeter je eenvoudig de zichtbaarheid van je activiteiten voor werkzoekenden (en de doelgroep van werk naar werk) met als resultaat meer deelnemers – en nieuwe kansen voor je organisatie.

Walk&Talk feedback op locatie
Wat is de beste versie van de Walk&Talk in jouw praktijk? Dat zal er steeds anders uit zien. We komen graag een keertje langs om met je mee te denken! Natuurlijk krijg je van ons veel praktische tips zodat je met nieuwe ideeën en energie verder kunt met je Walk&Talk.

Lezingen over solliciteren
De Levende Sollicitatiegids wijst je de weg in de wereld van solliciteren! Dat doen we ook voor werkzoekenden (en de doelgroep van werk naar werk). Afhankelijk van je wensen varieert een lezing tussen de 20 minuten en 1,5 uur.

Andere vormen waarin we onze kennis met werkzoekenden en de doelgroep van werk naar werk delen zijn:
workshop (duur: 1 of 2 dagdelen, maximaal 15 deelnemers)
mini-workshop (duur: 2 uur, maximaal 10 deelnemers)
Q&A (duur: 1 uur, maximaal 50 deelnemers)
gastspreker (duur: 30 minuten – 2 uur, geen maximum aantal deelnemers)