We combineren ontmoetingen met verrassende programma’s op bijzondere locaties.

In the spotlight op 14 mei

De sector zorg en welzijn staat vandaag ‘In the spotlight’. Welke ontwikkelingen zorgen voor krapte? Welke oplossingen zijn er vanuit de sector al bedacht? Met welke resultaten? Hoe gaan werkgevers om met de krapte? Welke gevolgen heeft het personeelstekort voor hun dagelijkse uitvoering? En… welke kansen zijn er nu voor werkzoekenden, met en zonder baan?

Gastsprekers op 14 mei: diverse werkgevers uit de sector zorg en welzijn en Het BELmeisje.

Lees hier meer over In the spotlight.

Boost je praktijk op 2 april en 21 november

Zet je activiteiten op scherp met deze intervisie-met-ambities. De dagelijkse sleur wordt vervangen door focus op je activiteiten. Je praktijkvragen worden beantwoord door je collega bibliotheekprofessionals. Dit vullen we aan met onze ruime Walk&Talk ervaring en ondernemersdrive.

Lees hier meer over Boost je praktijk.

2-daagse LinkedIn training op 28 juni en 24 september

Praktischer dan deze training wordt het niet…

Op dag 1 krijg je in van een ervaren LinkedIn trainer gerichte uitleg over de functies die interessant zijn voor je activiteiten in het domein werk en inkomen. Volgende stap: in een kleine groep maak je een plan van aanpak om LinkedIn in te zetten voor een activiteit zoals de Week van de alfabetisering. Je gaat naar huis met een concreet plan dat je van week tot week uit kunt voeren. Tussen dag 1 en dag 2 houd je elkaar via een interactieve online omgeving op de hoogte van de uitvoering van je plan. Op dag 2 bespreken we alle praktijkervaringen en evalueren we de resultaten van de inzet van LinkedIn. Ook hier ga je naar huis met een concreet vervolgplan – voor je volgende activiteit.

Lees hier meer over de 2-daagse LinkedIn training.