Over ons

De Levende Sollicitatiegids brengt de wereld van werkgevers en werkzoekenden dichter bij elkaar

Dat doen we in de vorm van concepten, ideeën en praktische inspiratie.

We combineren online en offline activiteiten met elkaar, voor leermomenten en voor beweging in de wereld van werkgevers en werkzoekenden. Daarvoor zetten we graag het platform van aNewSpring in. We zijn enthousiast over hun mogelijkheden voor blended learning: de juiste mix van instrumenten om onze deelnemers te betrekken bij de aangeboden activiteiten. Als rode draad door onze trainingen loopt social learning: zo maken we optimaal gebruik van de praktijkervaring van onze deelnemers.

We werken steeds aan andere producten en diensten, voor diverse opdrachtgevers. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je daarvan eenvoudig op de hoogte.

Hoe het begon

De Levende Sollicitatiegids is in mei 2013 opgericht door Debbie Heijne: “Om werk te kunnen vinden heb je heel wat meer nodig dan een goede sollicitatie. Je gaat vol goede moed aan de slag, maar al snel beland je in een tsunami aan informatie. En dan is er ook nog die achtbaan aan emoties waarin je wordt meegesleurd. Een geslaagde zoektocht lijkt soms ver buiten je bereik. Ik vind dat dat anders kan – en moet.