Eén van de leukste voordelen van een klein bedrijf is onze eigen inspiratie. Die vinden we in ondernemerschap, ontwikkelingen in de retail, HR, technologie – en natuurlijk de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. We werken dan ook steeds aan andere producten en diensten, voor diverse opdrachtgevers. Door je (vrijblijvend) aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je daarvan eenvoudig op de hoogte.

Hoe het begon

De Levende Sollicitatiegids is ontstaan in mei 2013, tijdens de zoektocht naar werk van Debbie Heijne: “De druk om betaald werk te vinden was hoog, de concurrentie enorm en als recruiter zag ik al snel hoe klein mijn kans op succes via de ‘bekende’ route was. Als ondernemer kon ik voor mezelf nieuwe kansen op werk creëren. Na een paar maanden stelde Bastiaan (Heijne) voor om samen te gaan werken voor dit bedrijf. Een onverwachte bonus van deze intensieve tijd!

Tegelijk met het bedrijf ontstond Walk&Talk – dé koffiepauze voor alle werkzoekenden. Dit concept wordt door ruim 90 bibliotheekorganisaties gebruikt. Walk&Talk is het grootste netwerkinitiatief voor werkzoekenden in Nederland: er zijn ruim 90 Walk&Talk locaties met maandelijks 2.000 deelnemers, verspreid over heel Nederland. Hiervoor werken we samen met de Koninklijke Bibliotheek. In België is Walk&Talk succesvol gestart, in samenwerking met VDAB, de Bibliotheek Sint-Niklaas en OCMW Sint-Niklaas.

We hebben samengewerkt met o.a. Provincie Limburg, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, UWV, Divosa, Vluchtelingenwerk, Cubiss, Rijnbrink, ProBiblio en BSF.

De Levende Sollicitatiegids bestaat uit Debbie Heijne en Bastiaan Heijne.