Eén van de leukste voordelen van een klein bedrijf is onze flexibiliteit. We werken dan ook steeds aan andere producten en diensten, voor diverse opdrachtgevers. Door je (vrijblijvend) aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je daarvan eenvoudig op de hoogte.

Hoe het begon

De Levende Sollicitatiegids is ontstaan in mei 2013, tijdens de zoektocht naar werk van Debbie Heijne.: “Ik zag (en zie) de wereld van solliciteren als een grote stad die voortdurend verandert. Als ‘levende gids’ kunnen we op een betrokken en persoonlijke manier de weg wijzen aan wie dat nodig heeft.” Tegelijk met het bedrijf ontstond de Walk&Talk – dé koffiepauze voor alle werkzoekenden. Dit concept wordt door ruim 90 bibliotheekorganisaties gebruikt. De Walk&Talk is het grootste netwerkinitiatief voor werkzoekenden in Nederland: er zijn ruim 85 Walk&Talk locaties met maandelijks 2.000 deelnemers, verspreid over heel Nederland. Hiervoor werken we samen met de Koninklijke Bibliotheek. In België is de Walk&Talk succesvol gestart, in samenwerking met VDAB, de Bibliotheek Sint-Niklaas en OCMW Sint-Niklaas.

De Levende Sollicitatiegids bestaat uit Debbie Heijne en Bastiaan Heijne.

 

Voor wie we werken

We vertalen de veranderingen op de arbeidsmarkt naar direct toepasbare informatie en instrumenten voor verschillende doelgroepen: