De Levende Sollicitatiegids organiseert evenementen voor werkgevers en hun kandidaten

Eén van de leukste voordelen van een klein bedrijf is onze eigen inspiratie. Die vinden we in ondernemerschap, ontwikkelingen in de retail, HR, technologie – en natuurlijk de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. We werken dan ook steeds aan andere producten en diensten, voor diverse opdrachtgevers. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je daarvan eenvoudig op de hoogte.

Hoe het begon

De Levende Sollicitatiegids is ontstaan in mei 2013, tijdens de zoektocht naar werk van Debbie Heijne: “Die periode van werkloosheid heeft mijn kijk op solliciteren in korte tijd enorm veranderd. Binnen De Levende Sollicitatiegids kan ik veel vakgebieden combineren: recruitment, training, coaching, ondernemerschapMet de marktanalyse en Social Media expertise van Bastiaan Heijne is ons bedrijf compleet.

Tegelijk met het bedrijf ontstond Walk&Talk. Dit is uitgegroeid tot het grootste netwerkinitiatief voor werkzoekenden in Nederland. Er zijn ruim 95 Walk&Talk locaties met maandelijks 2.000 deelnemers, verspreid over heel Nederland. Hiervoor werken we samen met de Koninklijke Bibliotheek. In België is Walk&Talk succesvol gestart, in samenwerking met VDAB, de Bibliotheek Sint-Niklaas en OCMW Sint-Niklaas.

Wie wil jij ontmoeten?

Wil je het verhaal achter je organisatie, je vacatures of je sector op een persoonlijke manier delen met je doelgroep? Wij weten hoe je dat op een originele én effectieve manier kunt doen! Lees hier meer over onze dienstverlening voor werkgevers.