Over ons

De Levende Sollicitatiegids wijst je de weg in de wereld van solliciteren. Dat doen we in de vorm van concepten, ideeën en praktische inspiratie.

Over ons

De Levende Sollicitatiegids wijst je de weg in de wereld van solliciteren! De afgelopen jaren hebben we gezien dat die wereld steeds sneller verandert. Solliciteren via sociale media, beroepen die verdwijnen … Wanneer je nu op zoek bent naar een (andere) baan is er veel nieuws te leren. Wij combineren onze eigen-wijze aanpak met actuele praktijkervaring van onze deelnemers. Al onze informatie is praktisch en meteen te gebruiken. We wijzen je de weg, zodat je sneller de baan vindt die bij jou past.

We werken steeds aan andere producten en diensten. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je daarvan eenvoudig op de hoogte.

Hoe het begon

De Levende Sollicitatiegids is in mei 2013 opgericht door Debbie Heijne: “Om werk te kunnen vinden heb je heel wat meer nodig dan een goede sollicitatie. Je gaat vol goede moed aan de slag, maar al snel beland je in een tsunami aan informatie. En dan is er ook nog die achtbaan aan emoties waarin je wordt meegesleurd. Een geslaagde zoektocht lijkt soms ver buiten je bereik. Ik vind dat dat anders kan – en moet.

Een boek over de zoektocht naar werk

Lees het hele verhaal over het ontstaan van De Levende Sollicitatiegids in Debbie’s boek:
‘De Zeven Zoekversnellers naar werk’.

tekst

Ons team