Wat gaat de tijd ont-zet-tend snel! Alweer 5 weken geleden zijn we ‘gewoon’ begonnen met het organiseren van Walk&Talk Online meetings. Wat was het leuk om te doen! Ik heb oude bekenden weer gesproken, nieuwe mensen leren kennen, hard gewerkt aan het schrijven van mijn boek en veel geleerd over het begeleiden van online meetings. We kregen veel positieve reacties van de deelnemers én van de bibliotheken waarmee we samenwerken. Wat ik nog het meest bijzonder vond is dat, net als bij de ‘gewone’ Walk&Talk’s, deelnemers elkaar hier ook veel tips hebben gegeven en ervaringen hebben gedeeld. Geweldig om te zien!

Maar toch … deze week organiseren we de wekelijkse Walk&Talk Online, in de huidige opzet, voor de laatste keer. Na 6 bijzonder hectische en intensieve weken is het voor ons tijd voor een korte vakantie. De deadline voor mijn boek komt dichterbij en ook wij moeten onze dienstverlening natuurlijk aanpassen aan ‘het nieuwe normaal’. Daarbij kun je van ons zeker nieuwe online meetings verwachten!

Tijdens de Walk&Talk Online van deze week geef ik een samenvatting van alle thema’s die we de afgelopen tijd hebben besproken. Natuurlijk is er ook weer ruimte om al je vragen over het zoeken naar werk te stellen en om je positieve ervaringen te delen. Je kunt meedoen op woensdag 29 of donderdag 30 april van 14.30 – 16.00 uur. Aanmelden kan via dit mailadres. Per dag hebben we plaats voor 100 deelnemers.

Als voorbereiding op toekomstige fysieke bijeenkomsten organiseren we Walk&Talk Online de komende tijd in samenwerking met individuele bibliotheken. Het onderwerp en programma worden steeds in overleg ingevuld. De betrokken bibliotheken zullen dit delen met hun lokale netwerk en wij nodigen hier, vanuit ons netwerk, gericht deelnemers voor uit.

Ik kijk er naar uit om je daar te ontmoeten! Tot die tijd wens ik je veel gezondheid – en natuurlijk veel positiviteit voor je zoektocht naar werk.

Met een hartelijke groet,

Debbie Heijne