Steeds meer werkgevers vinden de weg naar Walk&Talk bijeenkomsten. We horen regelmatig enthousiaste verhalen over deelnemers die hierdoor zelfs een baan vonden! De arbeidsmarkt vraagt echter ook om snelheid en maatwerk.

Wat is het?

Een Pop-up Koffiepauze is een eenmalige bijeenkomst die we in opdracht organiseren. Tijdens de pop-up staan de vacatures van één werkgever centraal, of de diensten van een bedrijf/organisatie die interessant zijn voor jou als werkzoekende. Toch is het geen speeddate, banenmarkt of verkooppraatje. Wij delen onze visie op het zoeken naar werk, gecombineerd met extra uitleg en praktische tips over één onderwerp.

We vinden het belangrijk dat deelnemers van een Pop-up Koffiepauze naar huis gaan met nieuwe ideeën, praktische tips en energie voor hun zoektocht naar werk. Ook zijn er geen verplichtingen en is je deelname, net als de koffie en thee, altijd gratis.

De bijeenkomst duurt 2 uur en bestaat uit een centraal gedeelte, gevolgd door een koffiepauze waarin je kunt napraten met elkaar en met de gastsprekers. Pop-up Koffiepauzes worden georganiseerd door De Levende Sollicitatiegids en begeleid door Debbie Heijne (bedenker van Walk&Talk).

Praktische informatie Pop-up Koffiepauze

In samenwerking met Trainspot organiseren we 3 Pop-up Koffiepauzes met het onderwerp ‘Leren tijdens je zoektocht naar werk’. Gastspreker is Jeroen van Esseveld, Algemeen Directeur/Managing Partner van Trainspot Office Leercentrum en Opatel Opleidingen. Hij legt je uit wat 21st Century Skills zijn, hoe het UWV scholingsbudget werkt en hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen. 

Pop-up Koffiepauze op 22 oktober in Utrecht

Jeroen: “Niets is leuker dan jezelf ontwikkelen en toch besteden we hier heel weinig tijd aan. Waarom? Omdat we het spannend vinden en misschien bang zijn om te falen? Maar het vergroot wel je baankansen. Omdat je tegenwoordig in elke functie of baan met een computer moeten werken, is het belangrijk dat je jouw digitale vaardigheden op orde hebt. En hoe we voor iedereen een passende training hebben, leg ik graag uit tijdens deze Pop-up Koffiepauzes.

Deelname is, net als de koffie en thee, gratis.

We ontvangen graag je aanmelding via het formulier hieronder, zodat we je goed kunnen informeren. Dit is zeker niet verplicht!