Samen solliciteren met Walk&Talk

Dit programma bestaat voor de deelnemers uit een online leerplatform en dagelijkse online sessies waar werkzoekenden vanaf MBO 4 werk- en denkniveau kosteloos en vrijblijvend aan deel kunnen nemen.

Samen solliciteren met Walk&Talk

Ook hier zien we de unieke sfeer, die we zo goed kennen van de Walk&Talk’s in de bieb, terugkomen. Deelnemers vinden het fijn om samen aan de slag te zijn met hun zoektocht, steunen elkaar en geven waardevolle tips door. En … ook hier gaat het netwerken, net als het videobellen, onverwacht makkelijk!

Voor jou als begeleider

Als bibliotheekorganisatie kun je dit programma inzetten om je activiteiten voor werkzoekenden aan te vullen en te versterken.

Dit kun jij doen met je deelname aan Samen solliciteren met Walk&Talk:

  • Promoot je Walk&Talk’s en andere activiteiten voor werkzoekenden op het prikbord van het leerplatform.
  • Vind eenvoudig ideeën en actuele informatie over solliciteren, om te delen met je deelnemers.
  • Houd contact met je deelnemers via het platform of tijdens één van de dagelijkse online sessies.
  • Elke maand ben je van harte welkom bij de online ‘Even bijpraten’ sessies en leer je van de ervaringen van je collega’s.

Voor deelnemers

Vertel je deelnemers over Samen solliciteren met Walk&Talk! Je kunt hiervoor gebruik maken van de informatie op onze website. Hier kunnen deelnemers zich ook aanmelden.

Praktische informatie

Je start met de Introductietraining voor Walk&Talk begeleiders. Nadat je deze hebt afgerond krijgt je toegang tot het leerplatform voor de deelnemers aan Samen solliciteren met Walk&Talk.

Aanmelden: info@levendesollicitatiegids.nl ovv Samen solliciteren

Inkoop door de Koninklijke Bibliotheek

Per bibliotheekorganisatie kan één medewerker deelnemen aan dit programma. Meerprijs per extra medewerker: € 455,- exclusief 21% BTW (de bibliotheek ontvangt de factuur).