Slim aan de slag

Slim aan de slag

Elke week een frisse dosis praktische inspiratie voor je zoektocht naar werk!

Vind je het ook lastig om focus te houden in je zoektocht?

Om jezelf weer op te peppen na een teleurstelling?

Om te beslissen wat voor de komende week de beste acties zijn om werk te vinden?

Deelnemers aan Slim aan de slag krijgen elke week een frisse dosis praktische inspiratie voor hun zoektocht naar werk. Ze worden begeleid door een professional uit de werving en selectie.

Inhoud: de Zeven Zoekversnellers*, alle praktische zaken rond het zoeken naar werk en de manier waarop een werkgever naar het wervingsproces kijkt. * (uit het boek van Debbie Heijne, publicatie medio september 2020)

Doe je op woensdag 2 september (kosteloos en vrijblijvend) mee met de Slim aan de slag kennismakingssessie? (maximaal 40 deelnemers op volgorde van aanmelding) Aanmelden kan hier.

Wat kun je verwachten van je deelname aan Slim aan de slag:

– Gedurende 4 weken werk je samen in een vaste groep. Alleen in de 1e week van een nieuwe periode (maandag 7 september) kunnen nieuwe deelnemers aansluiten.

– Elke week ontmoet je elkaar op een vaste dag en tijd. Online, vanuit het gemak van je eigen huiskamer en met je favoriete koffie of thee bij de hand.

– De online sessies worden begeleid door een professional op het gebied van werving en selectie. De tips die je deelt met elkaar worden aangevuld met zijn of haar ervaring uit de praktijk van werving en selectie.

– Je krijgt oefeningen uitgelegd waar je op zo’n manier mee aan de slag kunt dat het past bij jouw zoektocht.

Praktische informatie

We ontmoeten elkaar elke maandag van 14.30 – 16 uur. Je kunt 4 weken meedoen met een kennismakingstarief van € 20,- inclusief BTW. Na elke 4 weken kun je steeds beslissen of je mee blijft doen.

Doe je mee?

Op woensdag 2 september kun je van 13 – 14.30 uur kennismaken met Slim aan de slag. Vul dit formulier in en doe mee! Je ontvangt van ons verdere informatie over je deelname. Aan deze kennismakingssessie zijn geen kosten verbonden. Er is plaats voor 40 deelnemers (op volgorde van aanmelding). In elke Slim aan de slag groep is plaats voor 30 deelnemers.