Elke week een frisse dosis praktische inspiratie voor je zoektocht naar werk!

Vind je het ook lastig om focus te houden in je zoektocht?

Om jezelf weer op te peppen na een teleurstelling?

Om te beslissen wat voor de komende week de beste acties zijn om werk te vinden?

Vanaf maandag 10 augustus krijg je elke week een frisse dosis praktische inspiratie voor je zoektocht naar werk. Samen met je collega werkzoekers bespreek je de aanpak van je zoektocht. Dit wordt aangevuld met inhoudelijke begeleiding van een professional.

Wat kun je verwachten:

– Gedurende 4 weken werk je samen in een vaste groep. Alleen in de 1e week van een nieuwe periode kunnen nieuwe deelnemers aansluiten.

– Elke week ontmoet je elkaar op een vaste dag en tijd. Online, vanuit het gemak van je eigen huiskamer en met je favoriete koffie of thee bij de hand.

– De online sessies worden begeleid door een professional op het gebied van werving en selectie. De tips die je deelt met elkaar worden aangevuld met zijn of haar ervaring uit de praktijk van werving en selectie.

– Je krijgt oefeningen uitgelegd waar je op zo’n manier mee aan de slag kunt dat het past bij jouw zoektocht.

Praktische informatie

Slim aan de slag is een nieuwe dienst waar we op maandag 10 augustus mee starten. We ontmoeten elkaar elke maandag van 14.30 – 16 uur. Je kunt met deze eerste groep meedoen met een kennismakingstarief van € 20,- inclusief BTW. Na deze periode kun je beslissen of je mee blijft doen.

De afgelopen weken hebben we Slim aan de slag in een kleine groep getest – met verrassende resultaten! Deelnemers gaven aan dat ze Slim aan de slag een motiverende bijeenkomst vinden. De ideeën van collega werkzoekers en de begeleider geven de ene keer bevestiging en de andere keer een heel nieuw inzicht.

Doe je mee?

Op woensdag 5 augustus kun je van 13 – 14.30 uur kennismaken met Slim aan de slag. Om mee te doen mail je naar info@levendesollicitatiegids.nl. Je ontvangt van ons verdere informatie over je deelname. Aan deze kennismakingssessie zijn geen kosten verbonden. Er is plaats voor 40 deelnemers (op volgorde van aanmelding). In de Slim aan de slag groep die op maandag 10 augustus start is plaats voor 25 deelnemers.