Regelmatig komen we onderwerpen tegen die kansen bieden voor onze opdrachtgevers. Vanaf september gaan we onze nieuwsgierigheid met je delen! Je kunt elke maand meedoen met een Themabijeenkomst. Tijdens deze dag:

– leer je (natuurlijk) meer over het thema
– ga je naar huis met een plan om je kennis meteen te gebruiken
– zetten we ons ondernemerschap in om kansen te ontdekken in jouw praktijk
– ontmoet je gelijkgestemde collega’s

September t/m december

Deze onderwerpen hebben we alvast voor je uitgewerkt.

  • Woensdag 12 september: Zichtbaarheid op LinkedIn. De afgelopen paar jaar is het aantal LinkedIn gebruikers enorm gestegen. Dit medium biedt dan ook volop kansen voor jouw organisatie. Je legt eenvoudig contact met samenwerkingspartners, kunt activiteiten voor werkzoekenden en de doelgroep van werk naar werk gericht promoten en zet je organisatie op een nieuwe manier op de kaart.
  • Woensdag 31 oktober: Kansen in een snel veranderende Arbeidsmarkt. Het is regelmatig in het nieuws: de arbeidsmarkt verandert in een rap tempo. Deze Themabijeenkomst is interessant voor iedereen die activiteiten voor werkzoekenden organiseert, wil samenwerken met werkgevers en/of de doelgroep van werk naar werk wil bereiken.
  • Dinsdag 13 november: Social Media met in de hoofdrol Instagram. Hoe gebruik je de verschillende sociale media voor jouw doelen? We gaan er samen mee aan de slag – en geven je veel praktische tips waarvan we weten dat ze goed werken. Daarbij zoomen we extra in op Instagram; dit medium biedt veel nieuwe mogelijkheden en kansen.
  • Woensdag 12 december: Samenwerken met partners in het sociale domein. Hoe bewaak je je eigen ‘win’ in de spreekwoordelijke ‘win-win’ als het om samenwerken gaat? Hoe creëer je samen nieuwe kansen en voorkom je je eigen valkuilen? Deze Themabijeenkomst wordt uitgevoerd door een gasttrainer en aangepast aan de leerdoelen die je van tevoren door kunt geven.

Prijs: € 225,- per persoon, exclusief 21% BTW, inclusief locatie, catering (lunch, koffie, thee) en trainingsmaterialen.

Bijzonderheden: Heb je een ambassadeursabonnement dan kunnen 2 personen onbeperkt kosteloos deelnemen aan de Themabijeenkomsten (persoonsgebonden, informeer naar de voorwaarden). Collega’s kunnen met 20% korting deelnemen.

Locatie: ‘s-Hertogenbosch, op loopafstand van het treinstation en parkeergelegenheid.

Aanmelden: dit kan tot 1 week voorafgaand aan de bijeenkomst. Stuur een mailtje naar Bastiaan.

Januari t/m juni

Om goed aan te sluiten op de actualiteit vullen we de planning van 2019 in het najaar in. Mogelijkheden zijn:

  • Solliciteren anno nu – zo werkt het en deze praktische tips kun je zelf geven (de nieuwe functie van het cv en je sollicitatiebrief, sociale media, uitzendbureaus, open sollicitaties, netwerken).
  • Hoe maak je als HR medewerker gebruik van jouw Walk&Talk en ons bereik van werkzoekenden?
  • Hoe bereik je de doelgroep van werk naar werk voor jouw activiteiten voor werkzoekenden?
  • Wat kan de rest van de bibliotheek met jouw Walk&Talk? (vrijwilligers vinden, klanten vinden, kansen in het sociale domein werk en inkomen ontdekken)