Promotiemateriaal

Promotiemateriaal Walk&Talk Online

Elke zoektocht naar werk is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je als werkzoekende in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (bedenker Walk&Talk), van Danielle Schrumpf (trainer Walk&Talk) én van je collega-werkzoekers.

Walk&Talk Online voor jouw bibliotheek

Wil je iets voor werkzoekenden (ook van werk naar werk) organiseren maar is dat binnen jouw bibliotheek niet mogelijk?

In samenwerking met Koninklijke Bibliotheek organiseren we elke maand een landelijke Walk&Talk Online sessie. We bespreken steeds een praktisch onderwerp over solliciteren én verwijzen natuurlijk naar de bibliotheek als informatiebron en ontmoetingsplek.

Promotiematerialen 2024

Breng je Walk&Talk Online ook onder de aandacht van jullie netwerk? Met deze promotiematerialen hebben we je alvast wat tijd bespaard!

Wil je weten hoe je als bibliotheek met het Walk&Talk concept eenvoudig verbinding maakt met lokale initiatieven en organisaties? Doe mee met de Kick-start training! Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.