De arbeidsmarkt is ra-zend-snel veranderd. Het tekort aan personeel is dagelijks in het nieuws. Hoe pas je je hier als werkgever op aan?

Onze belofte: een Bourgondische dag vol ontmoetingen, nuttige informatie en een frisse blik op je zoektocht naar, en het binden van, personeel. ‘Medewerkers vinden en binden – in een krappe arbeidsmarkt’ geeft je heel veel ideeën en praktische tips om je zoektocht naar – en het binden van! – personeel anders aan te pakken. Werkgevers uit verschillende sectoren (bouw, zorg, retail) vertellen je over hun ervaringen. De trainers van Omdenken laten je op een andere manier kijken naar een probleem dat terug blijft komen in elke organisatie. Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) begeleidt het programma en zorgt voor de no-nonsens aanpak. Andere deelnemers geven je – vanuit hun ervaring – tips voor jouw praktijk.

Gastsprekers preview – KnaapenGroep

Hoe maak je je medewerkers trots op het bedrijf waar ze voor werken? En hoe helpt dat om nieuwe medewerkers te vinden? KnaapenGroep bundelde de krachten van communicatie en HR. Zo ontstond de vlog van de Bouwmevrouwen. Janneke Zomer – de Cort (Creatief bruggenbouwer) en Maartje van Kester (HR Manager) vertellen je wat de (onverwachte!) resultaten zijn en welke plannen ze nog meer hebben voor het vinden van nieuwe medewerkers.

Gastsprekers preview – Rijnstate

Huub Buijs, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie en Employer branding bij Rijnstate, vertelt je hoe hij Rijnstate laat zien als een aantrekkelijke werkgever. Het centraal zetten van je eigen organisatie is daarbij de grootste valkuil. De kandidaat en zijn behoeften en het bieden van ‘experience’, dáár gaat het om in de huidige arbeidsmarkt. Met tal van voorbeelden laat hij zien hoe je dat aanpakt in de praktijk.

Omdenkclinic

Medewerkers vinden en binden in een krappe arbeidsmarkt – dat vraagt van jou als werkgever een heel nieuwe aanpak. De trainers van Omdenken zetten je brein in de ‘omdenkstand’ tijdens deze interactieve Omdenkclinic.

Het programma is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor het vinden en binden van (nieuwe) medewerkers aan de eigen organisatie.

Programma

  • Bomvol nieuwe, praktische tips voor het werven – en binden – van medewerkers.
  • Kijk anders naar je praktijk met de Omdenkclinic van Omdenken.
  • Luister naar de business cases, trends en tips die wij voor je hebben verzameld.
  • Leer van de ervaring van andere deelnemers.
  • Vergroot je netwerk.
  • Geniet! (van de lunch, de locatie, de borrel)

Datum: dinsdag 25 september 2018

Duur: 10.30 uur inloop, 11.00 uur start, 16.30 einde.

Locatie: het Werkwarenhuis in ‘s-Hertogenbosch.

Prijs: € 225,-*

Meld je vóór 23 juli  aan en ontvang € 50,- vroegboekkorting (je betaalt € 175,-*).

Aanmelden: Ben je er bij? Vul dit formulier in.

Meer informatie: Je kunt contact opnemen met Bastiaan (06 – 415 28 738).

* genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief materialen, catering- en accommodatiekosten. De vroegboekkorting is niet geldig in combinatie met een kortingscode.