Deze training is interessant voor:

  • Startende begeleiders: een ideaal begin. Bouw je netwerk van collega Walk&Talk begeleiders op en leer van hun ervaring. Deze training volg je in combinatie met een Startdag en/of Terugkomdag.
  • Ervaren begeleiders: een praktisch opfrismoment. Deze trainingsdag krijg je (heel) veel ideeën voor je komende bijeenkomsten en krijg je tips om de organisatie van de Walk&Talk makkelijker te combineren met je andere activiteiten.
  • Collega’s van begeleiders: een kijkje achter de schermen. De Walk&Talk bijeenkomsten worden op ruim 85 locaties georganiseerd, dit zijn allemaal bibliotheken. Wat kun je daarvan leren voor jouw activiteiten in het sociale domein? Het bereiken van je doelgroep, het binden van je doelgroep, het opbouwen van je netwerk in het sociale domein… allemaal onderwerpen die (als vanzelf) aan bod komen tijdens deze trainingsdag.

Onderwerpen op 9 en 11 oktober: In gesprek met werkgevers!

Waarom werkgevers? De krapte op de arbeidsmarkt biedt kansen voor bibliotheken!

Activiteiten voor werkzoekenden zijn nu interessant en relevant voor werkgevers. De doelgroep van werk naar werk geeft nieuwe dynamiek aan alles wat je organiseert op het gebied van een leven lang leren. Aan het eind van deze dag weet je precies hoe je de veranderingen op de arbeidsmarkt kunt vertalen naar succes voor jouw activiteiten.

  • We bezoeken maar liefst 4 locaties waar je verschillende werkgevers spreekt.
  • We vertellen je over ontwikkelingen in de zorg, retail en bouw.
  • Over nieuwe manieren van werving en selectie.
  • En over het belang van een leven lang leren voor iedereen in de arbeidsmarkt.
  • Natuurlijk combineren we ons programma met een Bourgondische verzorging; een Bossche Bol (de echte!), lekkere lunch en een hapje & drankje om de dag af te sluiten.

Voor alle onderwerpen geldt dat er veel ruimte is om van elkaar te leren. En net als vorig jaar zorgen we ervoor dat alles direct toe te passen is in je eigen praktijk.

Doe je mee?

Dat kan op dinsdag 9 oktober of op donderdag 11 oktober in ’s-Hertogenbosch.

Wil je graag dat we op een dag en locatie van jouw voorkeur deze training verzorgen? Informeer naar de mogelijkheden in onze agenda!

Locatie: dat is nog even geheim…

Prijs: € 225,- per persoon, exclusief 21% BTW, inclusief uitgebreide catering.

Aanmelden en/of meer informatie: Neem gerust contact met ons op. Je kunt je aanmelden bij Bastiaan.

Bijzonderheden: Deze trainingsdag gaat door vanaf 4 deelnemers, we hebben plaats voor 10 deelnemers. Heel graag vóór 1 oktober aanmelden zodat we iedereen op tijd kunnen informeren over de definitieve planning.