Deze training is interessant voor:

  • Startende begeleiders: een ideaal begin. Bouw je netwerk van collega Walk&Talk begeleiders op en leer van hun ervaring. Deze training volg je in combinatie met een Startdag en/of Terugkomdag.
  • Ervaren begeleiders: een praktisch opfrismoment. Deze trainingsdag krijg je (heel) veel ideeën voor je komende bijeenkomsten en krijg je tips om de organisatie van de Walk&Talk makkelijker te combineren met je andere activiteiten.
  • Collega’s van begeleiders: een kijkje achter de schermen. De Walk&Talk bijeenkomsten worden op ruim 80 locaties georganiseerd, dit zijn allemaal bibliotheken. Wat kun je daarvan leren voor jouw activiteiten in het sociale domein? Het bereiken van je doelgroep, het binden van je doelgroep, het opbouwen van je netwerk in het sociale domein… allemaal onderwerpen die (als vanzelf) aan bod komen tijdens deze trainingsdag.

Onderwerpen

We hebben een vol programma, met veel ruimte om van elkaars praktijkervaringen te leren:

  • Waar staat de Walk&Talk ook alweer voor en hoe houd je deze levendig? De 7 uitgangspunten uitgelegd – mét tips om die voor je eigen Walk&Talk te gebruiken.
  • Van werk naar werk. Dit is een steeds grotere groep mensen die ook moeten leren solliciteren. Hoe bereik je ze voor jouw Walk&Talk bijeenkomsten?
  • Hoe maak je iedere maand weer een succes van je Walk&Talk? We laten goed lopende voorbeeld Walk&Talk locaties uit de praktijk zien – en denken met je mee hoe je dit kunt vertalen naar je eigen Walk&Talk.
  • Voor werkgevers is de Walk&Talk ook erg interessant. Wij worden steeds vaker benaderd, soms zelfs door grote bedrijven (Jumbo). Hoe kun je hier gebruik van maken binnen de uitgangspunten van het concept?
  • Social Media anno 2018. Wat is er veranderd en hoe kun je dit gebruiken voor jouw Walk&Talk?
  • De arbeidsmarkt van nu en in de toekomst. Hoe denkt een werkgever eigenlijk? En wat verandert er bij werkgevers? Welke kansen biedt dat voor jouw activiteiten in het domein werk en inkomen?

Doe je mee?

Dat kan op dinsdag 9 oktober of op donderdag 11 oktober in ’s-Hertogenbosch. Kun je niet in oktober? In de agenda vind je meer data.

Wil je graag dat we op een dag en locatie van jouw voorkeur deze training verzorgen? Informeer naar de mogelijkheden in onze agenda!

Locatie: Café Bar le Duc in de Korenbrugstraat.

Prijs: € 225,- per persoon, exclusief 21% BTW, inclusief catering.

Aanmelden en/of meer informatie: Neem gerust contact met ons op. Je kunt je aanmelden bij Bastiaan.

Bijzonderheden: Deze trainingsdag gaat door vanaf 8 deelnemers, we hebben plaats voor 20 deelnemers. Heel graag vóór 1 oktober aanmelden zodat we iedereen op tijd kunnen informeren over de definitieve planning.