Werkgevers

Hart voor behoud

Naast De Levende Sollicitatiegids zijn Debbie en Bastiaan in 2022 gestart met Formika. Dit bedrijf is opgericht om bij te dragen aan het behoud van medewerkers. We helpen je om te focussen op de mens, naast zijn kennis, vaardigheden en takenpakket.

Kennisverlies, een negatieve impact op de sfeer en je bedrijfsreputatie, hoge kosten: Formika kent de pijnpunten van problemen met personeelsbehoud. Met onze jarenlange ervaring die we hebben opgedaan met De Levende Sollicitatiegids weten we waarom mensen komen en gaan. Formika is opgericht om bij te dragen aan het behoud van medewerkers. We helpen je om te focussen op de mens, naast zijn kennis, vaardigheden en takenpakket.

Bij Formika staat één ding voorop: kwaliteit. Maar dan wel kwaliteit op jouw maat, zonder dat je daarvoor een buitensporige prijs betaalt. Wij houden het graag no-nonsense en goed onderbouwd. Onze aanpak is niet alleen professioneel, maar ook benaderbaar en laagdrempelig.

We zijn gefocust op duurzame veranderingen die echt het verschil maken in de praktijk. Hierbij is het spel Formiblox de basis van onze aanpak, waarmee we enthousiasmerende trajecten opzetten die naadloos aansluiten bij jouw behoeften en doelen. Dit unieke spel is het visuele resultaat van de door ons ontwikkelde methode om snel inzicht te krijgen in teamdynamiek en individuele talenten.

Dus, ben je klaar voor blijvende veranderingen en een aanpak die écht werkt? Laten we samen aan de slag gaan, stap voor stap, met de kracht van Formiblox als onze gids en de focus op jouw succes.