Het zoeken naar werk is nog nooit zo snel veranderd als de afgelopen paar jaar. En voorlopig blijft het dat ook doen. Er komen nieuwe technieken bij zoals het video cv en een app waarmee je kunt reageren op vacatures. De inhoud van werk wordt steeds anders door de komst van robotisering en snel veranderende sectoren. Waar en hoe je werk kunt vinden dat bij jou past – dat kun je alleen zelf ontdekken.

Hoe jij het beste werk kunt zoeken ontdek je samen met andere werkzoekenden. Bij de Walk&Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden ben je (op ruim 80 locaties) altijd welkom voor een (welverdiende!) koffiepauze met inhoud. Deelname is, net als de koffie en thee, gratis. Onze tip: probeer het eens – wie weet wat het je oplevert. En kijk ook even naar de tips die wij voor je hebben!

Organiseer je zelf activiteiten voor andere werkzoekenden? Onze ervaring met de Walk&Talk kan je daar bij helpen! Tijdens Themabijeenkomsten delen we onze kennis zodat je er in je eigen praktijk snel mee aan de slag kunt.