Werk zoeken doe je samen – kom naar Walk&Talk!

Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom.

Het doel van Walk&Talk is om iedereen die op zoek is naar (ander) werk te helpen om zelf de deskundige te worden voor zijn of haar zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere deelnemers, bij Walk&Talk. Bij je (tijdelijke) collega’s vind je praktische tips, support en enthousiaste aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen. Zo kom – en blijf – je in beweging in je zoektocht naar werk!

Walk&Talk is in iedere plaats weer anders. Bekijk hier de video van Walk&Talk bij de Bibliotheek Midden Brabant. Het programma is aangepast aan de lokale behoefte van de deelnemers. Verschillende namen worden gebruikt voor het organiseren van steeds meer soorten activiteiten voor werkzoekenden.

Ben jij op zoek naar (ander) werk? Informeer bij jouw bibliotheek welke activiteiten zij voor je organiseren. Deelname aan Walk&Talk is gratis!

Walk&Talk Sollicitatietips

De afgelopen 6 jaar heeft Debbie meer dan 100 Walk&Talk bijeenkomsten begeleid, bijna 200 Walk&Talk begeleiders getraind en duizenden werkzoekenden geadviseerd. Wil jij je zoektocht naar (ander) werk ook verbeteren met haar advies? Bestel hier voor € 4,95 ‘Walk&Talk Sollicitatietips’!  In dit e-book (PDF) vind je ruim 30 pagina’s met uitleg en tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Heb je een andere vraag over Walk&Talk? Neem dan contact op met Bastiaan via bastiaan@levendesollicitatiegids.nl