Werk zoeken doe je samen – kom naar Walk&Talk!

In 2013 startte Debbie Heijne met het organiseren van bijeenkomsten voor werkzoekenden. Vanuit haar eigen zoektocht naar werk merkte ze dat het in je eentje zoeken naar werk niet altijd de beste oplossing was. In eerste instantie organiseerde wij deze bijeenkomsten zelf in verschillende plaatsen. Inmiddels is de organisatie in handen van lokale bibliotheken en hun door ons getrainde medewerkers.

Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom.

Het doel van Walk&Talk is iedereen die op zoek is naar (ander) werk te helpen om zelf de deskundige te worden voor zijn of haar zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere deelnemers, bij Walk&Talk. Bij je (tijdelijke) collega’s vind je praktische tips, support en enthousiaste aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen. Zo kom – en blijf – je in beweging in je zoektocht naar werk!

Walk&Talk is in iedere plaats weer anders. Het programma is aangepast aan de lokale behoefte van de deelnemers. Verschillende namen worden gebruikt voor het organiseren van steeds meer soorten activiteiten voor werkzoekenden.

Wij bieden bibliotheekprofessionals persoonlijke ontwikkeling voor het organiseren van veranderende activiteiten in het domein werk en inkomen.

Ben jij op zoek naar (ander) werk? Informeer bij jouw bibliotheek welke activiteiten zij voor je organiseren. Deelname aan Walk&Talk is gratis!

Heb je een andere vraag over Walk&Talk – dé koffiepauze voor iedereen die werk zoekt? Neem dan contact op met Bastiaan via bastiaan@levendesollicitatiegids.nl