Elke werkgever pakt het zoeken naar nieuwe medewerkers anders aan. Onze unieke mix: ervaring met recruitment, informatie over actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en een groot netwerk van werkzoekenden. Voor elke situatie stellen we een passende, praktische aanpak samen waar je meteen mee aan de slag kunt!

Kies uit: Werving, Kopje koffie met werkzoekenden, Evenement ‘Medewerkers vinden & binden – in een krappe arbeidsmarkt’ of Advies & workshops.

Wil je meer informatie of meteen aan de slag? Je hoort binnen één werkdag wat we voor je kunnen doen. Contact

Werving

Wij spreken de taal van werkzoekenden én weten hoe een werkgever naar potentiële kandidaten kijkt. We zetten onze recruitmentervaring in binnen ons unieke netwerk van werkzoekenden dat we de afgelopen 5 jaar hebben opgebouwd rondom de Walk&Talk – dé koffiepauze voor alle werkzoekenden. We bieden deze dienst beperkt aan. Wil je meer informatie? Lees meer of contact

Kopje koffie met werkzoekenden

Wat als het cv van de kandidaat die je net hebt afgewezen niet het hele verhaal vertelt? En stel dat hij/zij wel past bij je vacature? Als je werk zoekt is één van de moeilijkste onderdelen het aanpassen van het cv aan de vacature waar je op reageert. Je moet je in de lezer verplaatsen – welke informatie heeft die nodig om te beoordelen of je past bij de functie? Dat aanpassen lukt dan ook lang niet altijd. Gevolg: een (te) snelle afwijzing en daarmee een gemiste kans voor zowel de sollicitant als de werkgever.

Dat kan anders. Op 80 locaties kun je tijdens het drinken van een informeel kopje koffie ‘de kandidaat achter het cv’ leren kennen. Maandelijks bereiken we zo 2.000 gemotiveerde werkzoekenden met een zeer diverse achtergrond. Laat je verrassen door de Walk&Talk – dé koffiepauze voor alle werkzoekenden! Wil je meer informatie? Contact

Advies & workshops

Welke veranderingen in de wereld van solliciteren maken jouw werk makkelijker? We praten je in een korte presentatie bij én je leert wat jij daar vanaf morgen mee kunt doen. Deze onderwerpen hebben we alvast voor je uitgewerkt.

Meer informatie of aanmelden? Je kunt contact opnemen met Debbie (06 – 23 93 57 26).

We helpen je ook met advies over: sociale media, vacatureteksten, wervingsstrategie, wervingsevenementen…

Tip: Zoek je een verfrissende én inhoudelijke aanvulling op een trainingsprogramma? Of organiseer je een evenement voor werkzoekenden? De Levende Sollicitatiegids verzorgt korte presentaties, lezingen, mini-workshops en Q&A sessies.

Evenement ‘Medewerkers vinden & binden in een krappe arbeidsmarkt’

De vacature in de etalage levert niet genoeg nieuwe medewerkers op, de vacature in de krant (of online) ook niet. Je ontkomt er niet aan: je hebt nieuwe manieren nodig om personeel te vinden. Tijdens het evenement ‘Medewerkers vinden & binden – in een krappe arbeidsmarkt’ laten we je verschillende voorbeelden zien – met praktische tips die je meteen kunt gebruiken voor je eigen bedrijf.

Meer informatie of aanmelden? Je kunt contact opnemen met Bastiaan (06 – 415 28 738).