Organisaties

Organisaties

Werkgevers

Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers is een kostbare, tijdrovende en onzekere activiteit. Het resultaat is zeker niet de beste man of vrouw op de juiste plek; vaker krijgt degene die het beste solliciteert de baan.

Die inefficiëntie kunnen we – vanuit de kant van werkzoekenden – eenvoudig verklaren. Kandidaten worden vaak ontmoedigd door de lange lijst met eisen; ze zijn geen schaap met 5 poten. Ze zien dan ook al snel een (onterechte!) reden om niet te solliciteren. En als ze dat wél doen dan moeten ze hun kwaliteiten zien te vertalen naar een opvallend goede brief en cv, een recruiter overtuigen of het algoritme zien te omzeilen …

Dat kan beter …

Als werkgever wil je samenwerken met betrokken medewerkers die begrijpen wat je missie, visie en ambities zijn. Tijdens de door ons georganiseerde bijeenkomsten vertel je als werkgever het verhaal achter je vacatures. In een informele sfeer maak je kennis met enthousiaste kandidaten uit ons betrokken netwerk.

Een paar voordelen van onze inzet:
  • Je versnelt de wervingsfase van je werving- en selectieproces.
  • Je start het selectieproces met passende kandidaten die enthousiast zijn over jou als werkgever.
  • Je verkleint het risico dat je hele werving- en selectieproces opnieuw moet worden uitgevoerd.
  • We hebben ervaring met het organiseren van diverse evenementen: klein, groot, online en offline.

Hoeveel wil jij besparen op je werving- en selectiebudget?

Stel je vragen aan Bastiaan (06 – 415 28 738), Debbie (06 – 23 93 57 26) of via info@levendesollicitatiegids.nl.

Informeel en kleinschalig: de Pop-up Koffiepauze

Tijdens de Pop-up Koffiepauze staan de vacatures van één werkgever centraal. Je ontmoet door ons uitgenodigde kandidaten met een passende achtergrond. In korte tijd maak je in een informeel en persoonlijk gesprek kennis met veel passende kandidaten. Deze bijeenkomst kan zowel offline als online plaatsvinden.

Lees hier meer over de Pop-up Koffiepauze.

Doe het zelf: Inspiratieworkshops

Sommige van je vacatures komen regelmatig terug. Voor andere functies is het lastig te voorspellen wanneer je kandidaten nodig hebt. Tijdens inspiratieworkshops zetten we onze ervaring in voor jouw praktijk. Je leert hoe je zelf eenvoudig sprankelende bijeenkomsten kunt organiseren. Voorbeelden: speeddate, banenmarkt, meet & greet.

Lees hier meer over onze inspiratieworkshops.

Evenementen op maat

Wil je het verhaal achter je organisatie, je vacatures of je sector op een persoonlijke manier delen met je doelgroep? Onze creativiteit, persoonlijke benadering en inspirerende locaties zorgen voor een bijzonder programma voor alle deelnemers. Ideaal voor onverwachte (online) ontmoetingen en een goed gesprek!

Lees hier meer over evenementen.

Debbie Heijne als gastspreker

Haar persoonlijke en pro-actieve aanpak zorgen voor een natuurlijke aansluiting bij een breed publiek. Als trainer en spreker neemt Debbie je op kleine en grote podia mee in haar inspirerende verhaal.

Lees hier meer over Debbie Heijne als gastspreker.

Kies als sprankelende én inhoudelijke aanvulling op je evenement voor een:

  • Mini-workshop
  • Lezing
  • Interactieve presentatie
  • Q&A sessie