Wij spreken de taal van werkzoekenden én weten hoe een werkgever naar potentiële kandidaten kijkt.

Duurzaam – praktisch – resultaatgericht

Samen de werkvloer op: evenementen voor werkzoekenden

Ons trackrecord: 85 locaties waar bijna 200 begeleiders maandelijks samen met ons bijeenkomsten voor werkzoekenden organiseren. Deze ervaring zetten we ook in voor jouw bedrijf! We bereiken naar wens een specifieke of juist een brede doelgroep, maken er een workshop van of juist een informele setting – we nemen indien gewenst zelfs een deel van de selectie uit handen. Samen de werkvloer op!!

Tip: Zoek je een verfrissende én inhoudelijke aanvulling op een trainingsprogramma? Organiseer je zelf een evenement voor werkzoekenden? Boek Debbie Heijne voor een korte presentatie, lezing, mini-workshop of Q&A sessie.

Advies, presentaties & workshops

Welke veranderingen in de wereld van solliciteren maken jouw werk makkelijker? We geven je advies waar je direct mee aan de slag kunt,  praten je collega’s in een korte presentatie of  workshop bij én laten handige hand-outs achter die jullie kunnen blijven gebruiken. We helpen je met: sociale media, vacatureteksten, een frisse blik op je wervingsstrategie, referral recruitment…

Meer informatie of aanmelden? Je kunt contact opnemen met Debbie (06 – 23 93 57 26).

Kopje koffie met werkzoekenden

Wat als het cv van de kandidaat die je net hebt afgewezen niet het hele verhaal vertelt? En stel dat hij/zij wel past bij je vacature? Als je werk zoekt is één van de moeilijkste onderdelen het aanpassen van het cv aan de vacature waar je op reageert. Gevolg: een (te) snelle afwijzing en daarmee een gemiste kans voor zowel de sollicitant als de werkgever.

Dat kan anders. Op 85 locaties kun je tijdens het drinken van een informeel kopje koffie ‘de kandidaat achter het cv’ leren kennen. Maandelijks bereiken we zo 2.000 gemotiveerde werkzoekenden met een zeer diverse achtergrond. Laat je verrassen door de Walk&Talk – dé koffiepauze voor iedereen die werk zoekt! Wil je meer informatie? Contact